Kripto para eğitimi nasıl alınır?

Udemy'de öncelikle ücretsiz eğitimlere, temel oluşturduktan sonra ücretli eğitimlere göz atabilirsin. Borsada işleme başlarsanız da birkaç ay spot işlem dışında yatırım yapmanızı önermem. Birkaç takip ettiğim kişi vardı ama şu an tek 'v for kripto'yu hatırlıyorum. Dillerini anlamak benim için uzun sürmüştü.

Olabilecek en riskli piyasa onu söyleyeyim, kendine güven diye bir şey bırakmaz. Öğrenmeye ve tecrübe etmeye çok zaman harcamalısın. Bakiye yönetimi, stres yönetimi gibi konuları izleyerek öğrenmek zor. Kesin şuradan eğitim al diyemeyeceğim ama paralı eğitim satan yerler çoğunlukla boş oluyor. Çoğu şeyi ücretsiz öğrenebilirsin, genel terimlerden başla sonra yavaş yavaş teknik analiz denilen olayları incele. Tamamen ihtiyacın olmayan ve kaybetsen üzülmeyeceğin bir miktarla giriş yapabilirsin bunları yaptıktan sonra. Kesinlikle kendine göre stratejin olmasın bilgisizken tamamen kaybedersin. Güvenilir insanların alım satım fikirlerini ve nedenlerini inceleyerek onlara benzer bir yapı çıkarabilirsin. Ama mental olarak aşırı dayanıklı olmanı öneriyiorum. Mesela kripto borsaları 1 haftada %50 düşüş yaşadı, kesinlikle çok dikkatli olmalısın. Kesinlikle kaldıraçlı işlemlerden de uzak durun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı