Kripto para nereden alınır?

Binance'da kâr şartı var mı? Yani 3000 TL değerinde coin aldım diyelim. Ben bunu 3300 TL olunca çekim talep edebiliyorum değil mi? Ve ne kadar komisyon alıyor benden?

Uzun zamandır para çkereken ücret almıyorlardı, şu an alıyorlar mı bilmiyorum. Ama mesela bir altcoine 100TL yatırım yaptınız ve 2X yaptı. 100 liranız 200 lira oldu yani. 200 lira olarak çekebiliyorsunuz.

Uzun zamandır para çkereken ücret almıyorlardı, şu an alıyorlar mı bilmiyorum. Ama mesela bir altcoine 100TL yatırım yaptınız ve 2X yaptı. 100 liranız 200 lira oldu yani. 200 lira olarak çekebiliyorsunuz.

Hocam ben kendi bütçem dahilinde büyük yatırım yapacağım. 1000-3000 arasında bir yatırım. O yüzden sormuştum. Para büyüdükçe şartlar değişiyor mu diye.

Binance de daha çok altcoin var. Ancak banka hesabı ile para yatırmak/çekmek için Binance TR kullanmak zorundasınız.

Biraz daha detaylı anlatsaniz?

Hocam ben kendi bütçem dahilinde büyük yatırım yapacağım. 1000-3000 arasında bir yatırım. O yüzden sormuştum. Para büyüdükçe şartlar değişiyor mu diye.

Biraz daha detaylı anlatsaniz?

Hayır şartlar değişmez. Günlük çekme limiti var ancak öyle 2-3 bin TL değil. Çok daha büyük meblağlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı