Kripto staking güvenilir mi?

ElonMusk

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar nakitte biriktirdiğim belirli bir miktarda dolarım var, Binance uygulamasında USDT üzerinden flexieble staking yapmak istiyorum, parama bir şey olur mu? Yıllık %5 vericeğini sölüyor bu durum nasıl işler?

Esnek birikime yatırım yapabilirsiniz, esnek birikimde ana paranızı istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Ana paranız güvende olacaktır endişe etmeyin.

Kripto paralar doğası gereği çok dengesizler. Uzun vadeli yatırımlar için uygun değiller, kısa vadede ciddi takip ve bilgi birikimi gerektiriyor. Tamamen şansa bağlı kazancınız. Kripto paralar tam oturana kadar Euro, Dolar gibi güvenli limanlarda kalmak avantajlı. Kendinize güveniyor ve sürekli takip edebilecekseniz olabilir ancak riskli bir işlem. Bunun yanı sıra hangi hizmetin verdiği de önemli.

Kripto paralar doğası gereği çok dengesizler. Uzun vadeli yatırımlar için uygun değiller, kısa vadede ciddi takip ve bilgi birikimi gerektiriyor. Tamamen şansa bağlı kazancınız. Kripto paralar tam oturana kadar Euro, Dolar gibi güvenli limanlarda kalmak avantajlı. Kendinize güveniyor ve sürekli takip edebilecekseniz olabilir ancak riskli bir işlem. Bunun yanı sıra hangi hizmetin verdiği de önemli.

Guzel tavsiye ama keske USDT nedir bir arastirsaydin once.

@221420, ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Kripto paraların arkalarında devletler gibi koruyucuları olmadığı için fiyat farkının tek arz ve talebe göre belirlendiği için tehlikeli limanlardan olduğundan bahsettim. Birden çıkabilir veya yükselebilir. Gayremenkul veya güçlü devletlerin dövizleri gibi uzun vadeli bir yatırım aracı olarak kullanılmamalılar. Bu tehlikeyi göze alıp kısa vadeli ve sürekli takip ederek yapılan yatırımlarda kazanç şansı var ancak riskli olduğundan bahsettim. Arkadaş banka gibi faiz benzeri bir şeyden bahsediyor. Uzun vadeli yatırım hedeflediğini düşünüyorum bu yüzden.

USDT ve BUSD nedir bir arastir once genel gecer tavsiye vermek yerine.
@221420, ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Kripto paraların arkalarında devletler gibi koruyucuları olmadığı için fiyat farkının tek arz ve talebe göre belirlendiği için tehlikeli limanlardan olduğundan bahsettim. Birden çıkabilir veya yükselebilir. Gayremenkul veya güçlü devletlerin dövizleri gibi uzun vadeli bir yatırım aracı olarak kullanılmamalılar. Bu tehlikeyi göze alıp kısa vadeli ve sürekli takip ederek yapılan yatırımlarda kazanç şansı var ancak riskli olduğundan bahsettim. Arkadaş banka gibi faiz benzeri bir şeyden bahsediyor. Uzun vadeli yatırım hedeflediğini düşünüyorum bu yüzden.

Şansa mı bağlı? Kısa vadede dengesiz olduğuna katılabilirim ama analizler kısa veya uzun vade olabilir. Ben uzun vadede kripto paraların uygun olduğunu düşünüyorum ama saçma sapan coinler değil tabii ki projesi gelecek vadeden coinler. Hacklenme olayları gibi istisnalar olabilir.
Arkasında devlet gibi kontrol mekanizması yok. Paranın değerini arz ve talep belirliyor. Ripple'da görmüştük iki politikacının iki dudağının arasından çıkan iki kelimeyle nasıl yere çakıldığını... Ki Ripple, Etherium ve Bitcoin'den sonra en sağlam kripto paralardan bir tanesiydi. Aynı şeyi tekrar ettiriyorsunuz yahu.

Arkasında devlet gibi kontrol mekanizması yok. Paranın değerini arz ve talep belirliyor. Ripple'da görmüştük iki politikacının iki dudağının arasından çıkan iki kelimeyle nasıl yere çakıldığını... Aynı şeyi tekrar ettiriyorsunuz yahu.
Tek bir örnekle genelleme yapmanız muhteşem, kripto paraların manipüle edilebildiğini çoğu kişi biliyor zaten.

Tek bir örnekle genelleme yapmanız muhteşem, kripto paraların manipüle edilebildiğini çoğu kişi biliyor zaten.
Aynı şeyler tekrarlanabilir veya daha farklı olaylar olabilir. Dolar düştüğünde bunu toparlayabilecek bir A.B.D. var. Euro düştüğünde toparlayabilecek bir AB var. Dalgalanmaları kontrol edecek bir kurum bir mekanizma var. Kripto paralar uzun vadeli yatırıma uygun değiller özellikle takip edilmedikçe. Bir günde zengin olabilir veya bir günde bütün paranızı kaybedebilirsiniz. Konuyu açan arkadaş büyük ihtimal uzun vadede güvenilir ve stabil bir kazanç bekliyor. Aynı şeyleri tekrar edip duruyorum anlayın diye yahu. Kripto paraları gerçekten kullanmaya başlamadıkça uzun vadeli yatırım aracı olarak kullanılmaması gerekli diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı