Kripto staking güvenilir mi?

Aynı şeyler tekrarlanabilir veya daha farklı olaylar olabilir. Dolar düştüğünde bunu toparlayabilecek bir A.B.D. var. Euro düştüğünde toparlayabilecek bir AB var. Dalgalanmaları kontrol edecek bir kurum bir mekanizma var. Kripto paralar uzun vadeli yatırıma uygun değiller özellikle takip edilmedikçe. Bir günde zengin olabilir veya bir günde bütün paranızı kaybedebilirsiniz. Konuyu açan arkadaş büyük ihtimal uzun vadede güvenilir ve stabil bir kazanç bekliyor. Aynı şeyleri tekrar edip duruyorum anlayın diye yahu. Kripto paraları gerçekten kullanmaya başlamadıkça uzun vadeli yatırım aracı olarak kullanılmaması gerekli diye düşünüyorum.
Zaten kripto paraları gelecekte kullanmaya başlayacağımız muhtemel olduğu için yatırım yapılıyor. Altcoinleri bilemem yatırım yaptığım birkaç coin var ama en basitinden Bitcoin'in gelecekte ne olacağı az çok belli. Ben dediklerinizi anlıyorum zaten ama aynı fikirde değiliz.

BUSD veya Tether'in ne oldugunu bildigini soyleyip uzun yada kisa vadede degerlerinin degisebilecegini iddia eden birini ciddiye alip cevap yazanda kabahat zaten. Bir de emoji falan atmis tam komedi.

Zaten kripto paraları gelecekte kullanmaya başlayacağımız muhtemel olduğu için yatırım yapılıyor. Altcoinleri bilemem yatırım yaptığım birkaç coin var ama en basitinden Bitcoin'in gelecekte ne olacağı az çok belli. Ben dediklerinizi anlıyorum zaten ama aynı fikirde değiliz.
Kripto paralar için stabil bir çizgi çizmek çok zor. Bitcoin nispeten güvenli liman olsa da hala uzun vadeli yatırıma uygun değil. 24 saat borsa başında yatıp kalkan birisi olsa kripto paralar çok uygun ancak uzun vadeli yatırım öngören birisi için uygun değil. Kendim de kripto paralarla çalışıyorum ve öyle çok param olmadan bile birden param çok fazla değerlenebiliyor veya değerini kaybedebiliyor. Parayla oynamadığım sürece yani başında olmadığım sürece bahsettiğim dövizlerde paramı tutuyorum.

Kripto paralar doğası gereği çok dengesizler. Uzun vadeli yatırımlar için uygun değiller, kısa vadede ciddi takip ve bilgi birikimi gerektiriyor. Tamamen şansa bağlı kazancınız. Kripto paralar tam oturana kadar Euro, Dolar gibi güvenli limanlarda kalmak avantajlı. Kendinize güveniyor ve sürekli takip edebilecekseniz olabilir ancak riskli bir işlem. Bunun yanı sıra hangi hizmetin verdiği de önemli.
USDT stake edeceğim diyor yalnız. Kopyala yapıştır bir cevap gibi olmuş ama USDT zaten 1 dolara sabitlenmiş stabil bir coin'dir.

Uzun süredir kullanıyorum. Ana amacım usdt miktarımı arttırmak. Bunu yaparken de Binance, VestUp, Phemex gibi farklı farklı borsaları kulanıyorum. Bir tanesinde sorun yaşarsam, tüm birikimimi kaybetmemek için. Uzun süredir kullandığım ve kullanmaya devam edeceğim yöntemdr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı