Kriptodan dolandırılmak

SOMİ

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Telegram üzerinden bir kanal beni kriptodan dolandırdı. Nasıl yaptığını bilmiyorum ama Binance'ime sızıp benim BEP20 yerime kendi cüzdan adresini koymuş. Para transferi yaparken ona gitti. Bu parayı nasıl alabilirim, nerelere şikayet edersem sonuç alırım? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kripto şikayet etsende pek fayda etmez ki yurt dışına gittiyse para unut şimdiden geçmiş olsun.

Bırılerı sıber guvenlıge sıkayet edersen alırsın demıstı.

Çok zor hocam kim bilir o para kimlere veya nereye gitmiştir kripto takibi en zor para birimlerinden biridir.

bırılerı sıber guvenlıge sıkayet edersen alırsın demıstı
TRC20 ağında işlem yapsaydınız belki ufak bir ihtimal bir şekilde giden cüzdanı takip edip bulabilirlerdi paranızı ama BEP20 için bu geçerli değil.

Bırılerı sıber guvenlıge sıkayet edersen alırsın demıstı.

Dostum hadi borsalardan bir ihtimal zincir analistleri vs ile takibi mümkün ama sen o parayı soğuk cüzdana çevirirsen üzerine zekiysen ve XMR dönüşümü yaparsan Mixer kullanıp takibi imkansız olur.

TRC20 ağında işlem yapsaydınız belki ufak bir ihtimal bir şekilde giden cüzdanı takip edip bulabilirlerdi paranızı ama BEP20 için bu geçerli değil.
gıden cuzdanı bılıyorum

Çok zor hocam kim bilir o para kimlere veya nereye gitmiştir kripto takibi en zor para birimlerinden biridir.
kıme gıttıgının telegram adresını bılıyorum cuzdan adresını bılıyorum

Gıden cuzdanı bılıyorum.

Kıme gıttıgının Telegram adresını bılıyorum cuzdan adresını bılıyorum.

Telegram sunucu taraflı uçtan uca şifreleme kullanıyor bu sebepten mesajlara Rus hükümeti desteği olmadan erişmeniz mümkün değil ve adresini bilseniz bile kripto anonim o kişinin p2p ile XMR'ye dönüştüreceğini bilemezsiniz. Ne kadar zararınız var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…