Kriptodan dolandırılmak

Telegram sunucu taraflı uçtan uca şifreleme kullanıyor bu sebepten mesajlara Rus hükümeti desteği olmadan erişmeniz mümkün değil ve adresini bilseniz bile kripto anonim o kişinin p2p ile XMR'ye dönüştüreceğini bilemezsiniz. Ne kadar zararınız var?
3500 dolar

kral yok o parayı alacam ben karakola gıdım de bı sıkayet edım bulamıyolarsa daha neye yarıyolar

Son düzenleme:
3500 dolar

kral yok o parayı alacam ben karakola gıdım de bı sıkayet edım bulamıyolarsa daha neye yarıyolar
Kardeşim (yaşım 42) senin hatan var.
Şöyle bende Telegram+10 Farklı Borsa+5 Cüzdan uygulaması var.
""Telegram üzerinden bir kanal beni kriptodan dolandırdı. Nasıl yaptığını bilmiyorum ama Binance'ime sızıp benim BEP20 yerime kendi cüzdan adresini koymuş. Para transferi yaparken ona gitti""
Telegram üzerindeki hiçbir kanal senin cüzdana uygulamaya asla direk erişim yok.
Yani senin cüzdan adresini değiştiremez.

Screenshot_2025-08-28-05-57-14-015_com.miui.home.jpg

Birileri nasıl girip benim cüzdan adresimi kendisi ile değiştirecek?
Senin aklın alıyor mu?
Eğer öyle birşey varsa bu sitenin/borsanın suçu olur..
Genelde Metamask/Trustwallet gibi yerlerden hesabını/cüzdanı bağlamanı istiyorlar ve bu şekilde cüzdan ele geçiriliyor...
Geçmiş olsun geri asla gelmez.

Çoğu kişi sahte yatırım kanallarına inanıp para gönderiyor sonra patlıyor.
-Geçen biri ...fx gurubuna 10.000$ atmış sözde 80.000$ gelecek diye 🤣🤣
-Başka biri sözde yatırım gurubuna 210.000 kaptırmış. Nişanda takilan altınları vermiş!!
Yani Telegram yatırım kanalları 90% dolandırıcı!!
En başta onları bulup, inanıp işlem yapan sizsiniz.

Binance bir yere para coin giderken sms+mail onay oluyor.
Yani ben bir guruba girdim onlar izinsiz benim hesaba cüzdana girmiş 3500$ almış derseniz polis size güler 😞😞.

Binance web3 yada ön satış..
Trustwallet...
Metamask..
Telegram coin analiz yatırım guruplardan uzuk durun.

Bu size 3500$ ders oldu,asla unutmazsınız...

Bir ihtimal alıcı cüzdanı biliyorsunuz ister direk binance ulaşıp yanlış transfer geri iade isteyin.

İster polis siber şubeye yada savcılık gidip bu cüzdan sahibi hakkında şikayetçi olun.
Binance yazı yazılsın kullanıcı hakkında bilgi ev adresi filan paylaşsinlar!
Ama buyrun alın 3500$ demezler,hemen sonuçlanmaz bilginiz olsun...

Son düzenleme:
Kardeşim (yaşım 42) senin hatan var.
Şöyle bende Telegram+10 Farklı Borsa+5 Cüzdan uygulaması var.
""Telegram üzerinden bir kanal beni kriptodan dolandırdı. Nasıl yaptığını bilmiyorum ama Binance'ime sızıp benim BEP20 yerime kendi cüzdan adresini koymuş. Para transferi yaparken ona gitti""
Telegram üzerindeki hiçbir kanal senin cüzdana uygulamaya asla direk erişim yok.
Yani senin cüzdan adresini değiştiremez.

Eki Görüntüle 2564283
Birileri nasıl girip benim cüzdan adresimi kendisi ile değiştirecek?
Senin aklın alıyor mu?
Eğer öyle bir şey varsa bu sitenin/borsanın suçu olur.
Genelde Metamask/Trustwallet gibi yerlerden hesabını/cüzdanı bağlamanı istiyorlar ve bu şekilde cüzdan ele geçiriliyor...
Geçmiş olsun geri asla gelmez.

Çoğu kişi sahte yatırım kanallarına inanıp para gönderiyor sonra patlıyor.
-Geçen biri...FX gurubuna 10.000$ atmış sözde 80.000$ gelecek diye 🤣🤣
-Başka biri sözde yatırım gurubuna 210.000 kaptırmış. Nişanda takilan altınları vermiş!
Yani Telegram yatırım kanalları 90% dolandırıcı!
En başta onları bulup, inanıp işlem yapan sizsiniz.

Binance bir yere para coin giderken SMS+mail onay oluyor.
Yani ben bir guruba girdim onlar izinsiz benim hesaba cüzdana girmiş 3500$ almış derseniz polis size güler 😞😞.

Binance web3 ya da ön satış.
Trustwallet...
MetaMask.
Telegram coin analiz yatırım guruplardan uzuk durun.

Bu size 3500$ ders oldu, asla unutmazsınız...

Bir ihtimal alıcı cüzdanı biliyorsunuz ister direk Binance ulaşıp yanlış transfer iade isteyin.

İster polis siber şubeye ya da savcılık gidip bu cüzdan sahibi hakkında şikayetçi olun.
Binance yazı yazılsın kullanıcı hakkında bilgi ev adresi filan paylaşsinlar!
Ama buyurun alın 3500$ demezler, hemen sonuçlanmaz bilginiz olsun...

Dostum, gerek Telegram gerek Binance, MEXC, BingX gibi borsalar olsun hepsinde çok tecrübeliyim. Bir Telegram kanalının da ne yapabileceğini çok iyi bilirim. 4 yıldır BIST, Nasdaq, AMEX, Forex, kripto her türlü borsada bulundum, her türlü bilgim de var.

Sanırım senin bilgi yetersizliğinden ötürü “burada olamaz” tarzı şeyler söylemişsin. Adamlar seni arıyor, bot kurulumu yapıyor. Arkadan TradingView'den ekran açmanı istiyorlar. Bot kurulum yaparken TradingView'deki Pine adlı klasöre bir takım kod yazdırıyorlar. Ben biraz şüphelenmiştim ama bu tür borsalarda böyle bir güvenlik açığı olmasına pek ihtimal vermemiştim.

Sonrasında botun onaylaması için “MEXC'deki parayı kendi Binance hesabına at” diyor. Kendi hesabıma attıktan 5 saniye sonra çaktım olayı ama nafile… Direkt kendi başıma girip hesabımdan BEP20 adresini kopyalamıştım. Mail'e “çekim başarılı” maili geldiğinde bir çekim adresine baktım, bir de kendi BEP20'me baktım, aynısı değildi.

Gidip birine doğrudan para gönderecek kadar mal değilim merak etme. Eminim ki bu duruma düşsen apışıp kalırsın. Bildiğin yöntemlerden değil yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, gerek Telegram gerek Binance, MEXC, BingX gibi borsalar olsun hepsinde çok tecrübeliyim. Bir Telegram kanalının da ne yapabileceğini çok iyi bilirim. 4 yıldır BIST, Nasdaq, AMEX, Forex, kripto her türlü borsada bulundum, her türlü bilgim de var.

Sanırım senin bilgi yetersizliğinden ötürü “burada olamaz” tarzı şeyler söylemişsin. Adamlar seni arıyor, bot kurulumu yapıyor. Arkadan TradingView'den ekran açmanı istiyorlar. Bot kurulum yaparken TradingView'deki Pine adlı klasöre bir takım kod yazdırıyorlar. Ben biraz şüphelenmiştim ama bu tür borsalarda böyle bir güvenlik açığı olmasına pek ihtimal vermemiştim.

Sonrasında botun onaylaması için “MEXC'deki parayı kendi Binance hesabına at” diyor. Kendi hesabıma attıktan 5 saniye sonra çaktım olayı ama nafile… Direkt kendi başıma girip hesabımdan BEP20 adresini kopyalamıştım. Mail'e “çekim başarılı” maili geldiğinde bir çekim adresine baktım, bir de kendi BEP20'me baktım, aynısı değildi.

Gidip birine doğrudan para gönderecek kadar mal değilim merak etme. Eminim ki bu duruma düşsen apışıp kalırsın. Bildiğin yöntemlerden değil yani.
Çok gelişmiş bir dolandırıcılık yöntemi ama yinede sizin hatanız var.
Yani siz bota izin verdiniz, siz kod yazdınız,siz onay verdiniz..
Size şu coin al deseler ama böyle coin olmasa (Rugpull) sahte ön satış bu herkesin bildiği dolandırıcılık yöntemi.
Tekrar ediyorum siz kendi elinizle kapıyı açmışsınız..
""Adamlar seni arıyor,
1) bot kurulumu yapıyor.
2) Arkadan TradingView'den ekran açmanı istiyorlar.
3) Bot kurulum yaparken TradingView'deki Pine adlı klasöre bir takım kod yazdırıyorlar.

Ben biraz şüphelenmiştim ama bu tür borsalarda böyle bir güvenlik açığı olmasına pek ihtimal vermemiştim.

4)Sonrasında botun onaylaması için “MEXC'deki parayı kendi Binance hesabına at” diyor. Kendi hesabıma attıktan 5 saniye sonra çaktım olayı ama nafile…""
Yani hırsıza/dolandırıcıya kapıyı açan suçlu değil mi?
------------------------------------------------------------------
Siz 4 yıldır tecrübelisiniz ben 6 yıldır basit kullanıcı al-sat yapıyorum.
Bilgim sizden az haklısınız.
Ama;
Kimse tarafından dolandırılmadım.
Ada
Trx
Sui
Crv
Bnb gibi Coin'leri aldım sattım.

Telegram yatırım grupları 99% tuzak ve dolandırıcı olduğunu 4 yıldır anlayamadığınıza üzüldüm..
Telegram dolandırıcı ifşa gurubum dahi var.
İnsanlar dolandirilip geliyor,hangi kanal nasıl dolandırıldığını anlatıyor bir liste yapıyoruz.
Her hafta güncellenen dolandırıcı listesi!!

ZomboDroid_28082025181430.jpg

Son düzenleme:
Çok gelişmiş bir dolandırıcılık yöntemi ama yine de sizin hatanız var.
Yani siz bota izin verdiniz, siz kod yazdınız, siz onay verdiniz.
Size şu coin al deseler ama böyle coin olmasa (Rugpull) sahte ön satış bu herkesin bildiği dolandırıcılık yöntemi.
Tekrar ediyorum siz kendi elinizle kapıyı açmışsınız.
""Adamlar seni arıyor,
1) bot kurulumu yapıyor.
2) Arkadan TradingView'den ekran açmanı istiyorlar.
3) Bot kurulum yaparken TradingView'deki Pine adlı klasöre bir takım kod yazdırıyorlar.

Ben biraz şüphelenmiştim ama bu tür borsalarda böyle bir güvenlik açığı olmasına pek ihtimal vermemiştim.

4)Sonrasında botun onaylaması için “MEXC'deki parayı kendi Binance hesabına at” diyor. Kendi hesabıma attıktan 5 saniye sonra çaktım olayı ama nafile…""
Yani hırsıza/dolandırıcıya kapıyı açan suçlu değil mi?
------------------------------------------------------------------
Siz 4 yıldır tecrübelisiniz ben 6 yıldır basit kullanıcı al-sat yapıyorum.
Bilgim sizden az haklısınız.
Ama;
Kimse tarafından dolandırılmadım.
Ada
Trx
Sui
CR-V
BNB gibi Coin'leri aldım sattım.

Telegram yatırım grupları 99% tuzak ve dolandırıcı olduğunu 4 yıldır anlayamadığınıza üzüldüm.
Telegram dolandırıcı ifşa gurubum dahi var.
İnsanlar dolandirilip geliyor, hangi kanal nasıl dolandırıldığını anlatıyor bir liste yapıyoruz.
Her hafta güncellenen dolandırıcı listesi!

Eki Görüntüle 2564561

Hocam Telegram ısmın nedır buyuk ıhtımalle senı tanıyorumdur ınsan bazen oyle bir duruma dusuyorkı kendı hatasının farkına bıle varamıyor cunku ben grubu uzun zamandır takıp edıyorum ve kendı aklımda analızler yapıp asagı yukarı ne olacagını kestırıyorum ama adamlar ınsanı oyle bir zayıf yonunden vuruyorkı hiç anlamıyosun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı