KRN DS224WSU 300Mbps Wireless N VDSL-2 Modem nasıldır?

FaLSe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
TTNET 16 MB internet paketini kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıldır sürekli günde 1 ya da 2 kere internet birdenbire kesiliyor. Modemim çok eski bir model. Airties RT 206. Yaklaşık 10 yıllık. Ethernet kablosu ile bağlı. Modemi değiştirmek istedim. Linkte ki modemi gördüm neredeyse hiç olumsuz yorum bulamadım hakkında. Sizce nasıldır bilen kullanan varsa yardımcı olabilir mi alınabilir mi bu fiyata? Teşekkürler.
Güncel.

Hocam ben internet olarak Türk Telekom 16 Mbps ADSL kullanıyorum. Şu anda 5 6 yıllık eski bir modemi kullanıyorum bayağı kötü performans açısından. Yeni bir modem alacağım. Araştırdım ve söz ettiğiniz modemi buldum. Yorumlar genel olarak çok olumlu ve çekim gücü olarak övmüşler. Siz aldınız galiba modemi. Görüşleriniz neler?

Hocam ben internet olarak Türk Telekom 16 Mbps ADSL kullanıyorum. Şu anda 5 6 yıllık eski bir modemi kullanıyorum bayağı kötü performans açısından. Yeni bir modem alacağım. Araştırdım ve söz ettiğiniz modemi buldum. Yorumlar genel olarak çok olumlu ve çekim gücü olarak övmüşler. Siz aldınız galiba modemi. Görüşleriniz neler?

Hocam önceden günde 5 6 kere kesilen modemim vardı yaklaşık 7 8 yıllık. Gerçekten çok memnun kaldım. Bir arkadaş önerdi bana forumdanda. Pişman olmazsınız emin olun. Şu ana kadar hiç kesilme olmadı desem abartmış olmam.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 171
Hocam önceden günde 5 6 kere kesilen modemim vardı yaklaşık 7 8 yıllık. Gerçekten çok memnun kaldım. Bir arkadaş önerdi bana forumdanda. Pişman olmazsınız emin olun. Şu ana kadar hiç kesilme olmadı desem abartmış olmam.

Alacağım Allah'ın izniyle. N11'de 220 TL civarı şu anda. Siz daha da uyguna almışsınızdır büyük ihtimalle. 2.4 GHz değil de 5 GHz olsa tadından yenmezmiş. Lakin önemli olan bizim gibi kötü altyapılı olan kullanıcılar için kesintinin az olması ve çekim gücünün iyi olması. Bu kadar iyi yorum aldığına göre pişman etmez diye düşünüyorum dediğiniz gibi.

Alacağım Allah'ın izniyle. N11'de 220 TL civarı şu anda. Siz daha da uyguna almışsınızdır büyük ihtimalle. 2.4 GHz değil de 5 GHz olsa tadından yenmezmiş. Lakin önemli olan bizim gibi kötü altyapılı olan kullanıcılar için kesintinin az olması ve çekim gücünün iyi olması. Bu kadar iyi yorum aldığına göre pişman etmez diye düşünüyorum dediğiniz gibi.

240'a aldım ben hocam. Hepsiburada'dan almıştım şu an 255 lira orada. Her yer aynıdır ama sanırsam. Memnun kalırsınız evet merak etmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı