KRNL Exploit virüs mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ALLAH aşkına görmüyormusunuz? 40 tane av virüs olarak algılamış. Araların da sağlam olan AV'ler de var. Hepsi de false positive çıkarmaz.
Tamamen görmemiz için link olarak atarmısınız?
Hoay maşallah, 68 antivirüsden 40 tanesi virüs algılamış. Şimdi anladın mı?
Sen niye böyle agresif bir üslupla konuşuyorsun onu açıklar mısın rica etsem?

Anlatamadım galiba. Benim diğer oyunculara bir zararım yok. Ayrıca para kazanan herkes helal yollarla mı kazanıyor? Allah aşkına hocam düşünün azıcık ya.

Hocam kullanın o zaman. İlla kullanacaksanız konu açmayın. 40 Anti-Virüs virüs olarak algılamış, siz hala bir şey olmaz diyorsunuz.

Anlatamadım galiba. Benim diğer oyunculara bir zararım yok. Ayrıca para kazanan herkes helal yollarla mı kazanıyor? Allah aşkına hocam düşünün azıcık ya.

Hocam okudum bütün mesajları hala virus degil demeye calışıyorsunuz o zaman kullanın sonra bilgisayar yavaşlayınca gidince yeni konu acın.

Kaspersky ve Malwarebytes güvenilir diye biliyorum. Onlarda safe çıkmış
Hocam okudum bütün mesajları hala virus degil demeye calışıyorsunuz o zaman kullanın sonra bilgisayar yavaşlayınca gidince yeni konu acın.
Ben size virüs değil demeye çalışmıyorum. Kuzenimin oyun performansı hiç değişmedi. O yüzden virüs olmayabilir diye düşündüm. Konu kapanabilir bu arada.

Ben size virüs değil demeye çalışmıyorum. Kuzenimin oyun performansı hiç değişmedi. O yüzden virüs olmayabilir diye düşündüm. Konu kapanabilir bu arada.

Mining virüsleri, mining yaparken bütün işlemciyi kullanmıyorlar. Yani mesela %50'sini kullanıyor, diğer kalan %50'yi ise size bırakıyor. Böylece bilgisayarınız kasmıyor ve bilgisayarınıza mining virüsü girdiğinden haberiniz olmuyor.

Bir videoda duymuştum, burada da paylaşmak istedim. Tam doğru mu bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim. (Hangi kanaldı unuttum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…