Hocam ALLAH aşkına görmüyormusunuz? 40 tane av virüs olarak algılamış. Araların da sağlam olan AV'ler de var. Hepsi de false positive çıkarmaz.
Tamamen görmemiz için link olarak atarmısınız?
Anlatamadım galiba. Benim diğer oyunculara bir zararım yok. Ayrıca para kazanan herkes helal yollarla mı kazanıyor? Allah aşkına hocam düşünün azıcık ya.
Anlatamadım galiba. Benim diğer oyunculara bir zararım yok. Ayrıca para kazanan herkes helal yollarla mı kazanıyor? Allah aşkına hocam düşünün azıcık ya.
Ben size virüs değil demeye çalışmıyorum. Kuzenimin oyun performansı hiç değişmedi. O yüzden virüs olmayabilir diye düşündüm. Konu kapanabilir bu arada.
Agresif konuşmuyorum, amacım seni hile kullanacaksın diye aşağılamakta değil. Benim hile kullananlara karşı sinirim var. Kullanma diye hem sorunu cevaplıyorum, hemde kullandırtmamaya çalışıyorum.
Ben size virüs değil demeye çalışmıyorum. Kuzenimin oyun performansı hiç değişmedi. O yüzden virüs olmayabilir diye düşündüm. Konu kapanabilir bu arada.
Mining virüsleri, mining yaparken bütün işlemciyi kullanmıyorlar. Yani mesela %50'sini kullanıyor, diğer kalan %50'yi ise size bırakıyor. Böylece bilgisayarınız kasmıyor ve bilgisayarınıza mining virüsü girdiğinden haberiniz olmuyor.
Bir videoda duymuştum, burada da paylaşmak istedim. Tam doğru mu bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim. (Hangi kanaldı unuttum)