CHRİS W4LKER
Decapat
AV sonucunu link olarak atın daha detaylı bakalım hocam.

Hocam ALLAH aşkına görmüyormusunuz? 40 tane av virüs olarak algılamış. Araların da sağlam olan AV'ler de var. Hepsi de false positive çıkarmaz.
Tamamen görmemiz için link olarak atarmısınız?
Sen niye böyle agresif bir üslupla konuşuyorsun onu açıklar mısın rica etsem?Hoay maşallah, 68 antivirüsden 40 tanesi virüs algılamış. Şimdi anladın mı?
Anlatamadım galiba. Benim diğer oyunculara bir zararım yok. Ayrıca para kazanan herkes helal yollarla mı kazanıyor? Allah aşkına hocam düşünün azıcık ya.
Anlatamadım galiba. Benim diğer oyunculara bir zararım yok. Ayrıca para kazanan herkes helal yollarla mı kazanıyor? Allah aşkına hocam düşünün azıcık ya.
Kaspersky ve malwarebytes temiz çıkarmış ama yine de dosyayı açmamak da fayda var bence.
Sen niye böyle agresif bir üslupla konuşuyorsun onu açıklar mısın rica etsem?
Ben size virüs değil demeye çalışmıyorum. Kuzenimin oyun performansı hiç değişmedi. O yüzden virüs olmayabilir diye düşündüm. Konu kapanabilir bu arada.Hocam okudum bütün mesajları hala virus degil demeye calışıyorsunuz o zaman kullanın sonra bilgisayar yavaşlayınca gidince yeni konu acın.
Agresif konuşmuyorum, amacım seni hile kullanacaksın diye aşağılamakta değil. Benim hile kullananlara karşı sinirim var. Kullanma diye hem sorunu cevaplıyorum, hemde kullandırtmamaya çalışıyorum.Sen niye böyle agresif bir üslupla konuşuyorsun onu açıklar mısın rica etsem?
Ben size virüs değil demeye çalışmıyorum. Kuzenimin oyun performansı hiç değişmedi. O yüzden virüs olmayabilir diye düşündüm. Konu kapanabilir bu arada.
Maalesef paylaşamam. BanlanırızNereden biliyorsunuz? Ayrıca exploiti paylaşabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.