Kron XC 150 Alınır mı?

Türk malı diye hatırlıyorum geçen sene çok araştırmıştım ve dağ bisikleti yerine hibrit(dağ bisikleti gibi kadrosu ama tekerlekleri ince) bisiklet almaya karar verdim.
Öncelikle bisikleti nerede kullanacağına bağlı eğer çok toprak arazi vs. değilse hibrit bisiklet öneririm
Benim bisiklet Salcano city life20

Merhaba, kronların 2015 serisin de gidon kırılma problemi sıklıkla oluyor. 2018 modellerin de bombeyi azaltmışlar ve bu nedenle daha sağlam olmuş. Bunu tabii ki de birkaç ay sonra göreceğiz. Açıkçası ben pek güvenemiyorum krona :) Ama görünüş olarak şahane.

Merhaba, kronların 2015 serisin de gidon kırılma problemi sıklıkla oluyor. 2018 modellerin de bombeyi azaltmışlar ve bu nedenle daha sağlam olmuş. Bunu tabii ki de birkaç ay sonra göreceğiz. Açıkçası ben pek güvenemiyorum krona :) Ama görünüş olarak şahane.
yorumun için teşekkür ederim hayırlısıyla bende alacağım bana önerebileceğin HD bisiklet var mı

yorumun için teşekkür ederim hayırlısıyla bende alacağım bana önerebileceğin HD bisiklet var mı
Fiyat aralığın nedir?

XC150 ile başlamıştım ben gerçek anlamda bisiklet sürmeye. Yeni başlayan biri için o tasarıma sahip bisikletler bulmak çok zor :) Kat ve kat pahalı seri bisikletlerde bile o tarz tasarımlar uygulanmıyor.
Bilinçlice kullanırsan pek sorun yaşayacağını sanmam. Bende gidon kırılma durumu olmadı.

Genelde arka göbek mili yamulur XC150'lerde. O da oldukça ucuz bir kusur.

XC150 ile başlamıştım ben gerçek anlamda bisiklet sürmeye. Yeni başlayan biri için o tasarıma sahip bisikletler bulmak çok zor :) Kat ve kat pahalı seri bisikletlerde bile o tarz tasarımlar uygulanmıyor.
Bilinçlice kullanırsan pek sorun yaşayacağını sanmam. Bende gidon kırılma durumu olmadı.

Merhaba abi, farklı bir konuya etiketlemiştim ama genel sorun olan bildirim gitmeme problemi oldu galiba. Şimdi buradayken ufak bir soru sorayım. Btwin Rockrider 340 alacağım ve Schwalbe Marathon 26x2.0 dış lastik takacağım. İkinci el temiz alıyorum bu ay sonunda selesi ön arka ışığı yedek iç lastikleri vs herşeyi var. Biraz ağır ancak hobi amaçlı süreceğim için çok sıkıntı çıkartmayacaktır. Sence almalı mıyım?

Görüşün için teşekkür ederim abi.

Merhaba abi, farklı bir konuya etiketlemiştim ama genel sorun olan bildirim gitmeme problemi oldu galiba. Şimdi buradayken ufak bir soru sorayım. Btwin Rockrider 340 alacağım ve Schwalbe Marathon 26x2.0 dış lastik takacağım. İkinci el temiz alıyorum bu ay sonunda selesi ön arka ışığı yedek iç lastikleri vs herşeyi var. Biraz ağır ancak hobi amaçlı süreceğim için çok sıkıntı çıkartmayacaktır. Sence almalı mıyım?
Daha bugün ilgili konuya "Bildirim gelmiyor" diye sorun bildirdim :)
340 önermiyoruz pek biz :) Decathlon 800'e satıyor diye 500TL-550 fiyat çekecekler ikinci eline.
O tip vites kolları zaten başlı başına problem, pek kullanışlı değil.

Şu sıra bisiklet fiyatları çok arttı, ederinin çok üstünde fiyata sahip bisikletler. 340 alacaksan da 400'den fazla vermemeye çalış.

5yıldır günde 20km kullandığım velespit. Taş gibi gövdesi var. Uçtum kaçtım, zıpladım . tırmandım. Hiçbir sorun çıkarmadı. Aydan aya papuç değiştiriyor, yağlıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı