Kron XC100 27.5 m. disk bisiklet alınır mı?

SomeOne12

Hectopat
4K 4.5k bütçem var ve bu bisiklet gözüme güzel geldi bunu ya da Kron XC75'in hidrolik diskli halini almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Bu bütçede daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

4K 4.5k bütçem var ve bu bisiklet gözüme güzel geldi bunu ya da Kron XC75'in hidrolik diskli halini almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Bu bütçede daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

Kanka sıfır alma o paralara ikinci el daha yüksek Kron modelleri bulabilirsin

Dağ bisikleti arıyorsanız mosso wildfire öneririm. Fiyatı şu an ne kadar tam bilgim yok ama kullandığım en iyi bisikletti. Çok engebeli bir yolunuz vs yoksa da şehir bisikleti öneririm. Nispeten ince tekerler ve hafif gövde ile çok daha rahat bir gidiş sağlıyor.

@Ömerrrrrr
Hocam 5500TL gibi bir fiyat o bende Mosso wildfireı güzel buldum fakat Carraro Force 720 almak daha mantıklı gibi duruyor.

Hidrolik fren işi gereksiz. Bu araba mı ki disk fren gerek. Tipik hobi tuzakları Bakımı zor ve pahalı. O kadar hoplayacak, zıplayacak alet için dayanıksız. Yere düşsen eğme ihtimalin var. Ayarı kimi zaman imkansız. Bisiklete yük binince göbek mili eğildiği için sürtmeye başlıyor çünkü. O zaman da sağlam bir göbek mili almak gerekiyor yine para. V fren iyidir.

Dağ bisikleti bence güzel seçim. Şehir bisikleti, yarış bisikleti gibi çözümler bence yine hobi tuzakları. Adamların ayağını yataktan kaldıracak halleri yok ama lastik dirençleri, bisikletlerinin ağırlıkları çok önemli

Bence olabildiğince ucuzunu al. Hepsinin bozulacak bir tarafı var çünkü. Ucuzunu alırsan cebinde para kalır. Yarın bir gün bir yeri bozuldu mu daha iyisini taktırıp kullanırsın. Bir bayiye git. Ucuzlarından gözüne hoş gözükeni kap derim

Hidrolik fren konusunda kesinlikle katılıyorum bu arada. Alın bi v fren en kötü senede bir 30-40 liraya yeni balata alırsınız. Disk fren en ufak temasta eğiliyor herkes tamirinden anlamıyor sonra hemen geri bozuluyor sürtüyor falan bir dünya iş. Aynı zamanda gereksiz de ağırlık.
Şehir bisikleti için de ben yarış dağ şehir üçünü de kullandım en konforlusu o geldi hocam ya bilmiyorum dağ da güzel tabi de özellikle hafif eğimli yollarda şehir bisikleti dağa göre çok daha atik geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…