Kron XC150 bisikletle ön kaldırmak zararlı mı?

immortalcraft

Centipat
Daha fazla  
Dostlar, Kron XC150 dağ bisikletim var, ön kaldırıyorum. Ve geçenlerde sağ aynakoldan tak tak diye pedal çevirirken ses gelmeye başladı. Sizce ön kaldırmaktan dolayı mı olmuştur? Ve sizce garanti bunu tamir eder mi? Deneyimli arkadaşların yazmasını rica ederim.

Evet zincirinde gevşek olabilir, gene de servise götürmeyi ihmal etme bence, bisikletler çok bakım isteyen taşıtlar sonuçta, ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu.
Bugün götüreceğim inşallah sonuçta zincirin gevşek olması zaten onların sorunu. Sesi çözmeseler bile en azından zincirin sıkıntısını gidersinler. Eğer sesi garanti dışı derlerse mecbur ücret dahilinde yaptıracağım. Teşekkürler : )

benim kitapçığımda GARANTİ KAPSAMINA GİRMEYEN DURUMLAR başlığı altında bunlar yazmıyor.

Benim kitapçığımda yazanlar bunlar:

GARANTİ KAPSAMINA GİRMEYEN DURUMLAR

KRON Bisikletleri için verilen garantinin geçerli olabilmesi için aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir:

1) Bayii tarafından doldurulmamış "Garanti Belgesi" olan bisiklet garanti kapsamı dışındadır.
2) Yetkili servis tarafından "İlk Montaj / Bakım Kuponu" yapılmayan bisiklet garanti kapsamı dışındadır.
3) Periyodik Bakım / Onarım işlemlerini Kron yetkili servislerine eksik yaptırmanız veya başka noktalara yaptırmanız.

4) Kullanım sonucunda meydana gelen aşağıda belirtilen arızalar:
  • Lastik patlaması
  • Sele yırtılması
  • Jant eğrilmesi
  • Akort ayarları
  • Arka vites değiştiricisinin aldığı darbeden dolayı telleri arasına girmesi sonucu meydana gelen eğilmeler
  • Saklama koşullarına bağlı olarak oluşan paslanmalar
  • Hidrolik disk fren hava alma işlemi garanti dışında yapılan işlemler arasındadır
  • Orijinal olmayan yedek parça kullanılması sonucu meydana gelen arızalar

Garanti kapsamı dışındadır.

Kullanıcı el kitabı içerisindeki Garanti Belgesi, Bisiklet sahibine garanti veren ve geçerli tek dokümandır.

Garanti süresi içindeki arızanın, Garanti kapsamında giderilmesi için bisiklet sahibi aşağıdaki belgelerle yetkili servise başvurmalıdır:
  • Kullanıcı El Kitabı
  • Fatura Fotokopisi
  • Garanti Belgesi veya Fotokopisi

VERİLEN ZAMAN ARALIKLARINDA PERİYODİK BAKIMLARINIZI KRON YETKİLİ SERVİSLERİNE YAPTIRINIZ.

www.kronbisiklet.com.tr

Burada Geroni bisikletler için diyor ayrıca hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…