X
Dostum bisiklet aşkıyla yanarken laf dinlemeyeceğini zaten biliyordum ancak yinede denemek istemiştim
Üst seviye bir bisiklete binmediğin için bu giriş seviyesi MTB bile oldukça profesyonel gelecektir sana.
Amatörlük zamanını bununla rahatlıkla atlatırsın. Fazla hoplayıp zıplama, vitesleri de düzgün kullan.
Yinede çok daha iyi bir bisiklete sahip olabilirsin, yapacak bir şey yok hayırlı olsun diyelim
fren örnek kısa sürüşler yabtım yokuş aşağa yavaş yavaş gelirken . arka freni sıkıyorum çok fazla tutmuyor 2 sini birden sıkınca tutuyor. çok fazla fren basmıyorm hidrolik dieDostum bisiklet aşkıyla yanarken laf dinlemeyeceğini zaten biliyordum ancak yinede denemek istemiştim
Üst seviye bir bisiklete binmediğin için bu giriş seviyesi MTB bile oldukça profesyonel gelecektir sana.
Amatörlük zamanını bununla rahatlıkla atlatırsın. Fazla hoplayıp zıplama, vitesleri de düzgün kullan.
Yinede çok daha iyi bir bisiklete sahip olabilirsin, yapacak bir şey yok hayırlı olsun diyelim
Yokuş aşağı yolda ağırlık merkezi önde olduğu için bisikleti durduran teker de ön teker olacaktır ancak sen arka freni kullandığın halde kitlenmiyor diyorsan bir sıkıntı vardır.
Hidrolik frene baskı uygularsan tekeri anında kitleyebilir seviyede olmalıdır.
Hidroliğin bakımı evet yapılır ve V-Fren kadar çocuk oyuncağı değildir. Tecrübe edinmeden, aradan amatörlük zamanın geçmeden tek başına bakımlarını yapamazsın açıkçası.
Sendeki durum arka tekerin kitlenemeyecek kadar güçsüz olması mı?
Ve son olarak o bütçe ile çok daha iyi bir HD fren setine de sahip olabilirdin
Aman dikkatli kullan, panik anında yanlış hareketlerde bulunma, asfaltı yalaman ihtimaller arasındadır her zaman
Açıkçası 1000 TL bütçen varsa 2. el ancak temiz KRON XC 1000 almanı öneririm. Gerçekten çok temiz, az kullanılmış bisikletler bulabilirsin piyasada.
İstersen hemen KRON XC 1000 bulabilirim, donanım olarak da daha üst seviye olur.