Kron Xc300 26 Jant Hidrolik Disk Frenli Dağ Bisikleti

• Konuyu başlatan xxbaxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 27.439
Açıkçası 1000 TL bütçen varsa 2. el ancak temiz KRON XC 1000 almanı öneririm. Gerçekten çok temiz, az kullanılmış bisikletler bulabilirsin piyasada.
İstersen hemen KRON XC 1000 bulabilirim, donanım olarak da daha üst seviye olur.

Merhaba hocam
Açıkçası 1000 TL bütçen varsa 2. el ancak temiz KRON XC 1000 almanı öneririm. Gerçekten çok temiz, az kullanılmış bisikletler bulabilirsin piyasada.
İstersen hemen KRON XC 1000 bulabilirim, donanım olarak da daha üst sev

İstersen hemen KRON XC 1000 bulabilirim, donanım olarak da daha üst seviye olur.
Telefondan girdim demin ki mesajı galeye alma :) hocam aynı bütçe ile ikinci el dağ bisikleti bakıyorum tavsiye etcegin jyi donanımlı temiz bisiklet var mi?

Merhabalar.Oglum için üye oldum.12 yaşında Salcano 16 jant kullanıyor.Onu küçük kardeşe verip vitesli bisiklet almak istiyor.Bayram harçlıklarını biriktirdi .Bende ona ikinci el temiz çok iyi bir bisiklet almak istiyorum.Salcano istemiyor.Ne önerirsiniz acaba?
Merhabalar.Oglum için üye oldum.12 yaşında Salcano 16 jant kullanıyor.Onu küçük kardeşe verip vitesli bisiklet almak istiyor.Bayram harçlıklarını biriktirdi .Bende ona ikinci el temiz çok iyi bir bisiklet almak istiyorum.Salcano istemiyor.Ne önerirsiniz acaba?
İkinci el temiz CARRARO Elit 28 jant buldum.Tavsiye eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı