Kronaut vs MX6

Rob

Hectopat
Yer
Pasadena
İlk defa termal macun alacağım laptopum için hangisini önerirsiniz?

Ben Kryonaut kullanmıştım Acer laptopum için. Pumpout yapıyor biraz ama çok iyi iş çıkartıyor şimdilik. Yaklaşık 5 ay önce kullandım, ilk günkü değerlerle aynı aşağı yukarı. Tabii ben fan temizliğini düzenli yapıyorum, genel olarak soğutma sistemi temiz tutuyorum, siz ne sıklıkta temizliyorsunuz bilemem.

Kyronaut yerine Hydronaut daha az pumpout yapar laptop için o öneriliyor.

MX4 laptoplarda pumpout yapıyordu, MX6 da öyle bir sorun var mı bilgim yok ama MX serisi de kalitelidir.

Sonuç olarak ben Kryonaut kullandım, öneririm.

Hocam Hydronaut Kryonaut kadar iyi mi peki? Hocam bide termal macun harici performans ve temizlik için ne alabilirim?

Bilgisayarı 3 aydır batarya ölü şekilde kullanıyordum batarya da sipariş verdim.

Hocam bir de termal macun harici performans ve temizlik için ne alabilirim?

Başka temizlik için gerekli bir şey yok. Ben tozlanmış yerleri ince kuru bezle geçiyorum, termal macun yapışmış yerleri saf etil alkölle hafif siliyorum. Fanların çıkışlarını da pinden ayırıp pervanelerini ve çıkışı temizliyorum bu kadar.

Hocam Hydronaut Kryonaut kadar iyi mi peki? Hocam bir de termal macun harici performans ve temizlik için ne alabilirim?

Evet genel olarak TG ürünleri iyi. Reddit'te gördüğüm kadarıyla en fazla 1 derece fark olmuş. Kryonaut uzun süre 80+ derecelerde çalışınca kuruma oluyor bir süreden sonra ama termal macun sonrası 80'lere kadar çıkacağını sanmıyorum eğer güçlü bir oyun laptopu değilse.

MX6 al devam et. Kyronaut kırıcı bir fark yaratmıyor aralarında 1-2 derece oynar.

MX4 laptoplarda pumpout yapıyordu, MX6 da öyle bir sorun var mı bilgim yok ama MX serisi de kalitelidir.
MX6'nın viskositesi daha yüksek olduğundan daha yağun bir arkadaş. Doğal olarka pumpout olma ihtimali daha az.

MX6 al devam et. Kyronaut kırıcı bir fark yaratmıyor aralarında 1-2 derece oynar.

MX6'nın viskositesi daha yüksek olduğundan daha yağun bir arkadaş. Doğal olarka pumpout olma ihtimali daha az.
Hocam hydronaut almayı düşünüyorum laptop için onu önermişler genellikle.

@ProximusTwo Hocam ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Hocam hydronaut almayı düşünüyorum laptop için onu önermişler genellikle.

@ProximusTwo hocam ne önerirsiniz?

Ben aynı paraya MX-6 alırım.

Zaten aynı sıcaklığı verecek olan iki macundan bahsediyoruz burada 1Gram'ı 210₺ olması ile 4gramı 250₺ olması arasında fark var.

Arada değişebilecek 1 derece fark var.

Hocam laptopun modeli HP 250 G7 fark yaratır mı ısı konusunda MX6.

Hocam laptopun modeli HP 250 G7 fark yaratır mı ısı konusunda MX6.

Isı farkı olmaması için sebep yok. Hani MX6'da sana aynı performansı verecek kyronautta. Hangisi daha uyguna geliyorsa onu al.

Benim gözümde gramı 210₺'ye macun almak yerine gramı 62₺ olan aynı performansı verecek macunu almak daha mantıklı.

Hocam MX6 almaya karar verdim zaten. Bilgisayar oyun laptopu falan değil ondan sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…