Kronik olmayan Logitech Mouse Önerisi

17896

Megapat
Ne zaman ikinci el ilanlarında bir Logitech ürün baksam hep kronik sorunlarının olduğunu görüyorum. Belki kullanan kişiler düzgün kullanmıyordur bilemem ama kendim titiz kullanmama rağmen aldığım her Logitech ürününde mutlaka bir sorun çıkıyordu. Örn: hoparlör.

Şu an makrolu Logitech klavye olduğu için başka marka alıp farklı yazılımlarla sistemi şişirmek istemediğim için makrolu kablolu Logitech mouse tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ne zaman ikinci el ilanlarında bir Logitech ürün baksam hep kronik sorunlarının olduğunu görüyorum. Belki kullanan kişiler düzgün kullanmıyordur bilemem ama kendim titiz kullanmama rağmen aldığım her Logitech ürününde mutlaka bir sorun çıkıyordu. Örneğin: Hoparlör.

Şu an makrolu Logitech klavye olduğu için başka marka alıp farklı yazılımlarla sistemi şişirmek istemediğim için makrolu kablolu Logitech mouse tavsiyelerinizi bekliyorum.

Zamanında benim de kullanmış olduğum emektar mouse g102. hala saklarım ilk gün ki gibi sağlam ve şık bir mouse çevremde kim mouse ihtiyacı duysa hepsine tek tek verip sağlam şekilde geri aldığım mousedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı