Kronik sorunlu parçalar

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Böyle bir konu açma gereği duydum. İnsanlar bilgilenmeli bence parça seçimi konusunda.
1) SSD
2) HDD
3) Ekran kartı
4) Anakart
5) RAM
6) Kasa
7) PSU
8) Monitör
9) İşlemci soğutucusu
10) Alınmaması gereken markalar

Ben başlatayım.
1) Adata SU630, SU650, Toshiba OCZ, James Donkey, Apacer
2) Toshiba P300
3) TUF serisi ekran kartları (Fazla ısınıyor.), GTX 970 3.5GB VRAM, Coil Whine
7) Eski Corsair güç kaynakları (Fazla ısınıyor ve ses çıkartıyor.)
8) Düşük seviye Viewsonic monitörleri. (Ghosting.)
10) Frisby, Snopy, Everest, Powerboost, Gamepower, Hadron, Izoly, Preo, Turbox, Elba, Gametech.

Son düzenleme:
Ekran Kartı Gigabyte markasında Nvidia tarafında fanlardan cırt cırt sesler geliyor. Bu fan hızını auto yaptığında olan bir durum, eğer hızı sabitlerseniz en başta bir o sesi veriyor sonra kesiliyor sesi. Gigabyte Windforce 1060 kullanıyorum ve bu problem bende mevcut. İnternette araştırdığımda başkalarında da çok görülmüş bir şey. Üzücü olanı ise bu sorun 2000 serisi ekran kartlarında da var.

Ekran Kartı Gigabyte markasında Nvidia tarafında fanlardan cırt cırt sesler geliyor. Bu fan hızını auto yaptığında olan bir durum, eğer hızı sabitlerseniz en başta bir o sesi veriyor sonra kesiliyor sesi. Gigabyte Windforce 1060 kullanıyorum ve bu problem bende mevcut. İnternette araştırdığımda başkalarında da çok görülmüş bir şey. Üzücü olanı ise bu sorun 2000 serisi ekran kartlarında da var.
RTX 2060 2 fanlı modellerinde var bu sorun. 3 fanlı Windforce modelleri iyi ama.

10) Preo ekler misiniz?

110 TL'ye sattıkları KM03 kablosuz klavye-mouse set 99 TL'lik Logitech MK120'nin kalitesinin 10'da 3'ü anca.

Bilmediğimden soruyorum, Apacer marka SSD'lerin ne gibi bir kronik problemi var, ben de kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım, öğrenmek isterim.

Toshiba P300'de ne gibi bir sorun var?
Bir de Apacer'dan çok bir şikayet duymadım ben.
Düşük seviye ViewSonic monitörden kasıt ne? VA2419-SH modelini kullanıyorum herhangi bir ghosting sorunu görmedim.
VX-2458 modelinde çok yaşayan oldu. P300 hepsinde olmasa da çoğunda ses çıkartıyor.
Apacer konusunda haklısınız hatalı eklemişim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı