Daha fazla
Başta yazmıştım Adata SU 630.Marka model?
Başta yazmıştım Adata SU 630.Marka model?
Öğrenmiş oldun işte.Herkes tepki eklemişyanlış biliyorum sanırım kusura bakmayın.
Başta yazmıştım Adata SU630.
Anladım. Oyunlarda üzme ihtimali var o zaman. En iyisi bulaşmayayım, ya da arşiv olarak kullanırım.Bilinen sorunlar;
- Okuma ve yazma hızı düşüklüğü.
- Ani takılma ve donma sorunları.
- Yüksek sıcaklıklarda çalışma.
- Firmware yüklerken sorun çıkarması.
- Sistem kilitlenmleri ve siyah ekran sorunlarına sebep olması.
- BIOS menüsünde bazen gözükmemesi.
Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
Hocam bence oyun için kullanmak arşiv olarak kullanmaktan daha mantıklı.Anladım. Oyunlarda üzme ihtimali var o zaman. En iyisi bulaşmayayım, ya da arşiv olarak kullanırım.
Arşiv derken arada oyunları kaydediyorum onları falan atarım. Başlarına bir şey gelse de üzülmem. Amaç boştaki depolama alanını değerlendirmek.Hocam bence oyun için kullanmak arşiv olarak kullanmaktan daha mantıklı.
O zaman mantıklı. Fotoğraf video depolama için önermem.Arşiv derken arada oyunları kaydediyorum onları falan atarım. Başlarına bir şey gelse de üzülmem. Amaç boştaki depolama alanını değerlendirmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.