x65
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monster Abra A5 V16.7 , i5-11400H 11.nesil 64 gb ram
Yahu ben hesap oluştururken telefon numarasıyla oluşturmuyorum ki. Aynı telefon numarasını neden gireyim zaten? Sürekli yeni e-posta açıyorum e-posta ile üyelik oluşturuyorum. Donanım banı ya da IP ban yedim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hakaret ve küfürden dolayı.
Ben "ay ayıpmış" diyerek küfürden sakınacak bir adam değilim hakedene ağzının payını veririm annesi hak ediyorsa annesine ninesi hak ediyorsa ninesine. Ama Twitter kuralları sıkı uygulayan bir site ve hatamı affetmiyor bunu demek istedim.
Neyse ki siteyi kandırmanın bir yolunu buldum. 17 saattir hesabım engellenmedi. Dersimi aldım bundan sonra aynı davranışı tekrarlamayacağım. Enayi gibi açıktan tweet atıyoruz, gidip mesajdan söveceğim.
Konuyu hortlatır gibi olmayalım da hocam methodu paylaşabilir misiniz aynı sorundan muzdaribim, -gerek özelden konuya eskiden yazan arkadaşları rahatsız etmemek adına gerek buradan yazabilirseniz çok güzel olur.