Rehber KSU (KernelSU) nedir?

Dediğim gibi normal kernel kullanan cihazlarada kuruluyor. Kaynağı çekip kernel su eklemek lazim sadece. Generic Kernel Image kapsamına offical olarak geliyor sadece.

General Mobile mail atarak kaynak kodunu isteyebilirsin. Atarlar mi bilmem ama şansıni denemiş olursun.

Bu arada KernelSU farklı özellikleri olsasa temelde bir kök programıdır. Terminale girip "su" komutunu kullanmak için hâlâ Magisk gibi kötü olmayan alternatiflerin mevcut.

Sizce MediaTek cihaza root atmak mantıklı mı? Bildiğim kadarıyla MediaTek cihazlarda brick ihtimali varmış. Yıllardır Snapdragon cihazı rootlu kulandım bir şey olmadı ama bundan biraz korkuyorum. Şu an internette cihaza ait stock rom falan da yok. SP FLASH TOOL ile oluyorsa stock rom yedeğini alıp bilgisayarda tutmayı düşünüyorum. Bir de sizin rehberinizi kullanarak TWRP port etmeyi düşünüyorum.

Eğer stok ROM yedeğini var ise sorun yaşamazsın. MTKClient adlı program ile ROM'u çekebilirsin. Scatter dosyasını oluşturur mu bilmiyorum ama.

KernelSU şu anda sadece gkı çekirdeklerini destekliyor diyor. Düzeltme yolu yok mu?

Kernel kurmak.

KernelSU gerçekten güzel bir nimet.
Modül sistemi bozarsa cihaz kapalı iken KSU çalışmayı durdurabiliyor.
Ben Xiaomi Redmi Note 10S cihazımda KernelSU kullanıyorum.
@Kullanıcı311

Kurduğum kernel hızlı şarj desteği bulunmuyor.
Kafayı yiyeceğiiiiiim.

Fakat telefon hiç ısınmıyoor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…