Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #61 Winginar dedi: Yani benim alışık olduğum şekilde değil. Genişletmek için tıkla... Bazen avantaj olabiliyor. Ben ilk kurulumda bütün ayarları yapmıştım. Şuan root kullanmıyorum. Eski tadı yok bootloader kilidini kapattım.
Winginar dedi: Yani benim alışık olduğum şekilde değil. Genişletmek için tıkla... Bazen avantaj olabiliyor. Ben ilk kurulumda bütün ayarları yapmıştım. Şuan root kullanmıyorum. Eski tadı yok bootloader kilidini kapattım.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 17 Ocak 2024 #62 Winginar dedi: Yani benim alışık olduğum şekilde değil. Genişletmek için tıkla... Sistem içinde bir su ya da magisksu komutu bulunmadığı için uygulamalar root yöneticisine izin gönderemiyor maalesef.
Winginar dedi: Yani benim alışık olduğum şekilde değil. Genişletmek için tıkla... Sistem içinde bir su ya da magisksu komutu bulunmadığı için uygulamalar root yöneticisine izin gönderemiyor maalesef.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Ocak 2024 #63 MasterRei dedi: Sistem içinde bir su ya da magisksu komutu bulunmadığı için uygulamalar root yöneticisine izin gönderemiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Belki KSU yapımcıları ayrı sürüm çıkartırlar bunun için ya da imza toplayıp istemek iyi fikir.
MasterRei dedi: Sistem içinde bir su ya da magisksu komutu bulunmadığı için uygulamalar root yöneticisine izin gönderemiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Belki KSU yapımcıları ayrı sürüm çıkartırlar bunun için ya da imza toplayıp istemek iyi fikir.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #64 Winginar dedi: Belki KSU yapımcıları ayrı sürüm çıkartırlar bunun için ya da imza toplayıp istemek iyi fikir. Genişletmek için tıkla... A-patch gibi bir proje var bakabilirsiniz. Fakat yeni çıktığı için biraz beklemekte fayda olabilir.
Winginar dedi: Belki KSU yapımcıları ayrı sürüm çıkartırlar bunun için ya da imza toplayıp istemek iyi fikir. Genişletmek için tıkla... A-patch gibi bir proje var bakabilirsiniz. Fakat yeni çıktığı için biraz beklemekte fayda olabilir.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.838 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Ocak 2024 #65 MasterRei dedi: Netflix sanırım bootloader açınca direk gidiyor. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Çözüm olarak APK indirip kurdum. Genişletmek için tıkla... Eskiden magisk kullanıyordum. O zaman safetynet geçince netflix gözüküyordu. Şimdi gözükmüyor. 103261 dedi: Zaten sertifika var diye gözükmüyor mu? Yasnac YASNAC - SafetyNet Checker - Apps on Google Play ile cts kontrolü yapın. Genişletmek için tıkla... Safetynet hata vermeden geçiyor.
MasterRei dedi: Netflix sanırım bootloader açınca direk gidiyor. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Çözüm olarak APK indirip kurdum. Genişletmek için tıkla... Eskiden magisk kullanıyordum. O zaman safetynet geçince netflix gözüküyordu. Şimdi gözükmüyor. 103261 dedi: Zaten sertifika var diye gözükmüyor mu? Yasnac YASNAC - SafetyNet Checker - Apps on Google Play ile cts kontrolü yapın. Genişletmek için tıkla... Safetynet hata vermeden geçiyor.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #66 Magisk modülleri kurulmuyor artık ne bu ne de Magisk Finansbank mobil uygulamasını çalıştırmıyor.