Elektronik KTC H25T7 24.5" IPS 200 Hz (O.C) 3.999 TL

İncelemesi falan iyi hoş da, ölü piksel hakkında bilgisi olan var mı? Alan kişiler karşılaştı mı böyle sorunlarla? Yoksa alacağım kardeşime bir tane.

Güvenilir bir satıcıdan aldığınız sürece ölü piksel de çıksa iade edebilirsiniz. Neredeyse rastlamadım ölü piksel olduğuna.

Bu fiyata daha iyisi yok sanırım doğru mudur? Ona göre çekeceğim direk bir tane. 2. monitörüm bozuldu ve VGA monitör kullanamıyorum, conventer ile çalışmıyor.

Bu fiyata daha iyisi yok. En yakın alınabilir rakibi AOC 24G42e. O da anlık olarak 5500 lira.

Güvenilir bir satıcıdan aldığınız sürece ölü piksel de çıksa iade edebilirsiniz. Neredeyse rastlamadım ölü piksel olduğuna.

Bu fiyata daha iyisi yok. En yakın alınabilir rakibi AOC 24G42e. O da anlık olarak 5500 lira.
Peki bir şey sorucam. Ana monitörüm AOC 24G2U 24' 144hz 1ms. Bu monitör Hz olarak daha iyi ama özelliklerinde 5ms olarak gözüküyor. Sizce hangi monitör daha iyi? Hangisi yan ekran olarak kullansam ona karar veremedim. Aoc'un pivot özelliği olduğu için yan ekran mantıklı geliyor ama KTC'yi gözüm o kadar tutmadı sağlamlık açısından.

Peki bir şey soracağım. Ana monitörüm AOC 24G2U 24' 144Hz 1ms. Bu monitör Hz olarak daha iyi ama özelliklerinde 5ms olarak gözüküyor. Sizce hangi monitör daha iyi? Hangisi yan ekran olarak kullansam ona karar veremedim. AOC'un pivot özelliği olduğu için yan ekran mantıklı geliyor ama KTC'yi gözüm o kadar tutmadı sağlamlık açısından.

Rekabetçi oyun oynuyor ve Hz istiyorsanız KTC. Hangisi daha canlı renk sunuyor bilmiyorum, ona arkadaşlar yardımcı olsun.

Peki bir şey sorucam. Ana monitörüm AOC 24G2U 24' 144hz 1ms. Bu monitör Hz olarak daha iyi ama özelliklerinde 5ms olarak gözüküyor. Sizce hangi monitör daha iyi? Hangisi yan ekran olarak kullansam ona karar veremedim. Aoc'un pivot özelliği olduğu için yan ekran mantıklı geliyor ama KTC'yi gözüm o kadar tutmadı sağlamlık açısından.
Renk gamutu ve parlaklık olarak KTC daha iyi.
Kontrast olarak benzer değerlere sahipler.

Donanım Arşivi'nin testinde renk gamutları benzer çıksada diğer incelemelerde KTC %85 Adobe RGB filan alıyordu. AOC ise %77.
Monitör piyangosu var yani.

Parlaklık olarak AOC 200-250 Nit civarıyken, KTC 400 Nit genel olarak.

Bu model V2, bu fiyata V1 modeli bile değer. V1'de 200Hz OC yok.

Monitör 5Ms değil, ortalama 3 falan. 1Ms yazan monitörcükler zaten gerçek 1Ms değil :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı