KTC H25T7 alınır mı?

Makaleler
2
Normalde AOC bekliyordum ama 1 hafta oldu hâlâ gelmedi. Şu an bu ürün, Hepsiburada kendi satıcısıyla 3999 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı? AOC'yi beklesem diye düşünüyorum ama aynı fiyata gelmez, tahminimce 5000 TL'ye yakın gelir. Sizce üzer mi bu? Hem sıkıntı çıkarsa iade etmesi kolay olur, Hepsiburada kendi satıcısı olduğu için bir de Premium olduğu için. Düzeltme olarak laptopta kullanacağım bir sorun olur mu HDMI veriyorlarmış yanında sadece 180 Hz sağlar mı?

Son düzenleme:
En önemli şeyi söylemeyi unutmuşum laptopa bağlayacağım HDMI çıkıyormuş yanında 180 sağlar mı? Ve bağlarken sıkıntı olmaz değil mi?
Laptop modeline bağlı, modeli nedir? Tabi GPU'lu güncel kasaysa genellikle HDMI 2.0/2.1 destekliyor doğal olarak.

Laptop modeline bağlı, modeli nedir? Tabii GPU'lu güncel kasaysa genellikle HDMI 2.0/2.1 destekliyor doğal olarak.

Gigabyte Aorus 15 bsf (2023)4070 ekran kartlı i7 13700H işlemci var.

Aceleniz yoksa bekleyin bence. Ben olsam AOC beklerim arada gerçekten fark varmış.

Beklemekte sıkıntı yok ama tahminimce bu kadar talep varken 4K ya çıkmaz 5K ya yakın çıkar.

Gigabyte Aorus 15 bsf (2023)4070 ekran kartlı i7 13700H işlemci var.
HDMI 2.1 ve DP 1.4 var, ikisi ile de 180Hz alırsınız. Hatta Thunderbolt girişi bile var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı