KTC H25T7 IPS panel oyuncu monitörü renk ayarı nasıl olmalı?

Yiğit_Efe_DL

Decapat
Daha fazla  
Monitör
KTC H25T7
Singleplayer oyunlar oynuyorum ve genelde gerçekçi grafikleri olan oyunları oynuyorum ama kendine has grafiklere sahip oyunları da çokça oynuyorum. KTC H25T7 monitörü forumdaki övgülere bakarak satın aldım ancak hazır ayarlarda hiç hoş durmuyor cidden. Eski Excalibur marka monitörümde renkler varsayılan olarak bundan çok daha güzel duruyordu. Nasıl renkleri daha iyi hale getirebilirim?

Singleplayer oyunlar oynuyorum ve genelde gerçekçi grafikleri olan oyunları oynuyorum ama kendine has grafiklere sahip oyunları da çokça oynuyorum. KTC H25T7 monitörü forumdaki övgülere bakarak satın aldım ancak hazır ayarlarda hiç hoş durmuyor cidden. Eski Excalibur marka monitörümde renkler varsayılan olarak bundan çok daha güzel duruyordu. Nasıl renkleri daha iyi hale getirebilirim?
Overdrive modunu 4. seviye yap (en sonda ki değil) ve OC açıp 200 Hz'e getir. Renk ayarlarını kendine göre ayarlarsın. Sinema vb. modlar da var.

Hocam onları yaptım zaten benim sorunum renkler. Aşırı parlak olmadan canlı renkler elde etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Ben kendi monitörüm için kontrast ayarını full'e çekiyorum amd radeon üzerinde. Renkler aşırı canlı oluyor ve büyük bir fark yaratıyor. Intel kısmı da buna benzer bir ayardır. Yaptıktan sonra farkı göreceksin.

Ayrıca monitörden memnun musun aynı monitörü almak istiyorum? Bir de monitörün dahili bir crosshair özelliği var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı