H27E6 daha iyi. Eğer başka marka istiyorsan M27Q3 alınabilir. ASUS'un 300Hz serisi pek iyi sayılmaz.
Fark yok. Ölçüm verileri benzer.Hocam ilginiz için sağ olun. Monitörde hem KTC yazan hem de logo olan model var arasında fark mi var?
Teşekkür ederim hocam. M27Q3 ile arasında 4k fiyat farkı varmışH27E6 daha iyi. Eğer başka marka istiyorsan M27Q3 alınabilir. Asusun 300hz serisi pek iyi sayılmaz.
DP ile 300hz 8 bit, Hdmı ile 320hz 10 bit olduğunu bir incelemede yazmışlar.Teşekkür ederim hocam. M27Q3 ile arasında 4k fiyat farkı varmışKtc 10bit kaç hz de veriyor. asusun düşük hz'de verdiğini yazmıştınız. ktc de durum nedir.
Hocam kendi sayfalarına baktım şimdi. Orada da panel için 8bit yazmışlar.DP ile 300Hz 8 bit, HDMI ile 320Hz 10 bit olduğunu bir incelemede yazmışlar.
Şimdi başka bir incelemeye baktım hem HDMI hem de DP üzerinden 10 bit 320Hz olduğu gözüküyor. Herhalde diğer incelemede yanlış belirtmişler.
Eki Görüntüle 2611042
Hocam kendi sayfalarına baktım şimdi. Orada da panel için 8bit yazmışlar.
Şu şekilde yazıyor. "color Support: 16.7m(8bit)"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.