KTC H27F22 alınır mı?

UmutTahaDemir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x Rx6600 Mech 2x Msi 8+8 16GB Kingston Fury 3200 MHZ Msi A320MPRO PS4 Pro
25 inç ultrawide 60 Hz monitörden geçeceğim ucuza alabileceğim en iyi monitör alternatif Acer Nitro XF240YM3biiph modeli var, cok kalitesiz geldi bana. KTC alınır mı? Markayı hiç duymadım hayatımda.

27 inc ve 1080P monitor onermiyoruz. PPI orani dusuk oldugu icin iyi bir goruntu vermiyor. Bwlirli bir yakinliktan sonra pixeller belli oluyor. 25 inc üst sinir diyebiliriz 1080P icin. Ayriyeten KTC oldukca iyi ve buyuk bir marka.

Aynı paneli kullaniyor Gigabyte ile. Ara aydinlatmasi KTC'nn daha iyi. Gigabyte 350cd parlaklik verirken KTC 400+ veriyor. Ikiside OC ile 200 Hz oluyor. Gigabyte'de ekstra hoparlor var.

27 inc ve 1080p monitor onermiyoruz. PPI orani dusuk oldugu icin iyi bir goruntu vermiyor. Bwlirli bir yakinliktan sonra pixeller belli oluyor. 25 inc üst sinir diyebiliriz 1080p icin. Ayrıyeten KTC oldukca iyi ve buyuk bir marka.

Benim şu anki monitör uzakları piksel piksel gösteriyor 2016 yılında üretilmiş Cyberpunk mayın tarlası gibi oynuyorum bir de cizildi moralim bozuldu.

27 inc ve 1080p monitor onermiyoruz. PPI orani dusuk oldugu icin iyi bir goruntu vermiyor. Bwlirli bir yakinliktan sonra pixeller belli oluyor. 25 inc üst sinir diyebiliriz 1080p icin. Ayrıyeten KTC oldukca iyi ve buyuk bir marka.

Aynı paneli kullaniyor Gigabyte ile. Ara aydinlatmasi KTC'nn daha iyi. Gigabyte 350CD parlaklik verirken KTC 400+ veriyor. İkisi de OC ile 200 Hz oluyor. Gigabyte'de ekstra hoparlör var.

Bunumu alayım.

Benim şu anki monitör uzakları piksel piksel gösteriyor 2016 yılında üretilmiş Cyberpunk mayın tarlası gibi oynuyorum bir de cizildi moralim bozuldu.

Bunumu alayım.

Attiklarimdan sana uyanı alabilirsin. Panelleri ayni direkt olarak. KTC'de parlaklık, Gigabyte'de ise hoparlor avantaji var

Attiklarimdan sana uyanı alabilirsin. Panelleri ayni direkt olarak. KTC'de parlaklık, Gigabyte'de ise hoparlör avantaji var.

Parlaklığın bir avantajı var mı benim odam güneş görmüyor zaten.

4K değilse 25 inç üstüne çıkmayayim mi?

Parlaklığın bir avantajı var mı benim odam güneş görmüyor zaten.

4K değilse 25 inç üstüne çıkmayayim mi?

En ideal boyutlar:

1080P: 24-25 inc

2K: 27 inc

4K 32 inc.

Parlaklik cok onemli degilse taksit secenekleride sana uyuyorsa Gigabyte al gec. Yeterli bir parlakligi var zaten.

En ideal boyutlar:

1080p: 24-25 inc.

2K: 27 inc.

4K 32 inc.

Parlaklik cok onemli degilse taksit secenekleride sana uyuyorsa Gigabyte al gec. Yeterli bir parlakligi var zaten.

Fiyatı iyi almaya çalışacağım Gigabyte bayağı beğendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı