Elektronik Ktc H27t22C 27 inç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

Daha fazla  
Fiyatı biraz daha düşürürlerse zararına satacaklar herhalde. Fiyatının çok üstünde bir paneli var öyle ki ASUS ROG STRIX XG27Acs'den bile daha iyi. Ktc, Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka güvenilir.

Panel bilgileri için teşekkürler @bluerr.

Monitörde bakılan özellikler vardı. Gerçek tepki süresi mi neydi, GtG değerleri; HDR, parlaklık vs. bunları değerlendirdiğimizde iyi mi?

Parlaklığı çoğu incelemede 400 nit çıkıyor. GtG değerlerine şu tablodan bakabilirsin:

IMG_3332.png

IMG_3333.png

IMG_3335.png

IMG_3334.png

HDR için tatmin olacağınızı düşünmüyorum. O kadar geniş renk gamutu, kontrast ve yüksek parlaklıklara ulaşamaz. Minimum displayhdr600 sertifikalı bir modele bakmanız lazım bunun için.

Fiyatına göre alınabilir bir model olduğunu düşünüyorum. Pivot ve yükseklik ayarının olmaması haricinde kritik bir eksisi yok. Bütçe çıkarsa Lenovo R27QE veya Samsung G65B gibi modeller daha kaliteli tabii ki.

Bu model 2k’ya giriş için uygun.

Son düzenleme:
Parlaklığı çoğu incelemede 400 nit çıkıyor. GtG değerlerine şu tablodan bakabilirsin:

Eki Görüntüle 2513575
Eki Görüntüle 2513577

HDR için tatmin olacağınızı düşünmüyorum. O kadar geniş renk gamutu, kontrast ve yüksek parlaklıklara ulaşamaz. Minimum displayhdr600 sertifikalı bir modele bakmanız lazım bunun için.

Fiyatına göre alınabilir bir model olduğunu düşünüyorum. Pivot ve yükseklik ayarının olmaması haricinde kritik bir eksisi yok. Bütçe çıkarsa Lenovo R27QE veya Samsung G65B gibi modeller daha kaliteli tabii ki.

Bu model 2k’ya giriş için uygun.
Şu anki fiyatıyla R27QE alınmaz eski fiyatına dönmesi lazım. Arada 3k lık fark kesinlikle yok.

Şu anki fiyatıyla R27QE alınmaz eski fiyatına dönmesi lazım. Arada 3K'lık fark kesinlikle yok.

R27QE'nin paneli oxide TFT, yani daha kaliteli. Çoğu monitör asi TFT panel kullanıyor, yüksek kontrast oranına ulaşan modellerin büyük birçoğunluğu da oxide TFT panel kullanır. 9K için fiyatına göre çok ucuz olduğunu söyleyebilirim. ASUS XG27acs daha pahalı ama asi TFT panel kullanıyor. Hatta Gamepower Sonic T80 ile ASUS aynı paneli kullanıyor.

R27QE'nin Ktc'ye göre diğer artıları biraz daha geniş renk gamutu ve kontrast oranı. Ayrıca yükseklik ayarı ve pivot özelliği mevcut. Uzun ömürlülük açısından panel kalitesi artı katar. Bence fiyat farkına değer ama, ktc alırsanda üzülmezsin. En ucuz 2K monitör ve fiyatına göre iyi iş çıkartıyor.

Bende R27QE düşünüyorum da düşer mi sizce 7000 7500 olursa alırım.

Lenovo fanboyu falan ilan edersin şimdi. Ben ne dersem tersini savunuyon, R27QE veya G65B al. 🤣

Son düzenleme:
G65B Curved o yüzden sevmiyorum. Bu VA panellerde yazı okurken aşağı kaydırınca görüntü çamurlaşıyorlar diyor bu doğru mu? Sen yetkili bir abiye benziyon.😂
Sen benim mesajlarımı niye sildin alındım 🤣

G65B Curved o yüzden sevmiyorum. Bu VA panellerde yazı okurken aşağı kaydırınca görüntü çamurlaşıyorlar diyor bu doğru mu? Sen yetkili bir abiye benziyon.😂
Sen benim mesajlarımı niye sildin alındım 🤣

Kötü modellerde Black smearing fazla olduğu için bu sorun oluşuyor. G65B'nin Black smearing performansı iyi, sorun olmaz yani.

Silme konusuna gelelim; Monitörle alakalı detaylı inceleme ve tonla açıklama yapmama rağmen “güzel sözler” söylediğiniz için olabilir mesela. Karşıdaki emek vermiş demek yerine saygısızlık yaptığınız için olabilir mesela. İnceleme konusunu tartışma konusuna çevirdiğiniz için olabilir mesela.

Hatta neden engellemedim bilmiyorum bile. Hatırlattığınız iyi oldu, bu vesileyle kara listeye aldım sizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı