Çok güzel şansıma geldi. Sayfayı açar açmaz karşıma çıktı yapıştırdım hemen 6230'a geldi. Monitör işinden hiç anlamam daha önce VA panel AOC kullanmıştım şimdi de IPS ASUS kullanıyorum 1080p, PlayStation 5 için 27" 2K geçesim vardı, fiyatlara bakıyorum patlak, konuyu açan kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum.
Hayırlı olsun kral, bende senin gibi tesadüfen görüp satın aldım. Çok iyi geldi.
Bu arada elindeki G274QPX taş gibi model, incelemesine bakarak mı yoksa tavsiye ile mi o modeli tercih ettiniz? Renk gamutu, kontrast ve parlaklığı çok iyi o modelin.
Çok fazla araştırdım hocam, incelemelerini falan okudum daha sonra G274QPX karar kıldım. Bayağı iyi evet aşırı memnunum. 14.000TL Amazon üzerinden satın aldım. Şu anda yan monitör Full HD aşırı gözümü yoruyor o yüzden ktc almak istedim.
Ek olarak çift mönitor kullanıp pivot ve yükseklik ayarlarında sorun yaşayan arkadaşlar NB North Bayou NB H180 kullanabilirler, çok işlevsel ve kullanışlı bir ürün.
1500:1 kontrast oranı, % 98 DCI-P3, %77 rec 2020 ve 480nit parlaklık. İştah açıcı değerler, güle güle kullanın.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olur umarım.
@bluerr hocam sizce KT.C. Benim mönitorun yan ekranı olmak için yeterli olur mu? Çok fazlasına gerek duymadım. Yazılım mühendisiyim kod için vs kullanıyorum.
Birisi tepe model 2K 240Hz IPS monitör, diğeri en ucuz giriş seviyesi 2K 180Hz IPS monitör. Yeterli olup olmayacağının garantisini veremem. Yine de üzeceğini zannetmiyorum. Aldıktan sonra yan yana fotoğraf ve yorumlarınızı paylaşırsanız güzel olur.
En büyük derdin kod yazarken kodları iyi görebilmekse piksel yoğunluğu 150 üzeri yüksek kontrastlı monitörleri tavsiye ederim. Hatta 27 inç 4K, VA/OLED panel en temiz seçenek olur.Tabii ki de hocam fotoğraf çekip detaylı yorum yapacağım. KTC'nin üzeceğini düşünmüyorum ancak zaten beklentim aşırı yüksek değil. Kod yazarken kodları rahatça göreyim, pivot olarak kullanabileyim (Bayou NB H180 ile) yeterli olacaktır. Geri kalan tüm işlerimi G274QPX ile halledeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.