KTC H27T22C vs Lenovo Legion R27QE

soslu_kaju

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangi monitör alınmalı? KTC 6.500 civarı iken Lenovo 8.500 lira fiyatında. Aradaki fiyat farkına değer mi? KTC'de galiba ölü piksel sorunu varmış. Sizin önerdiğiniz bu fiyatlarda daha iyi bir monitör var mıdır?

Peki 32" Odyssey G5 G55C 2K 165 Hz Gaming Monitör öğrenci indirimiyle 6.660 a geliyor. Üstteki monitörler ile kıyaslayınca bu nasıl?

Peki 32" Odyssey G5 G55C 2K 165 Hz Gaming monitör öğrenci indirimiyle 6.660'a geliyor. Üstteki monitörler ile kıyaslayınca bu nasıl?

G5'in VA versiyonları kötü. VA için G6 almalısınız. Lenovo'nun paneli Ktc'ye göre daha kaliteli biraz daha iyi renk gamutu ve kontrast oranı sunuyor. Ergonomisi de daha iyi. 2K fiyat farkı verebiliyorsanız Lenovo daha mantıklı olur.

Ktc'nin olayı 2K'ya giriş için fiyatına bağlı alınabilir olması. Mesela MSI'ın 8K bandında 2K monitörü var ama Ktc'den kötü. LG'nin 11K'ya IPS monitörü var yine Ktc'den kötü. Haliyle ucuz yollu 2K performansı istiyorsan ktc alınır. Mümkünse kuponla falan 6K bandına düşürürsen daha iyi olur tabii.

Lenovo ise 2k da orta segment bir model arıyorum diyenler için mantıklı.

Aynı arada kaldım ne seçeceğim bilmiyorum. Lenovo'da ölü pikseller çıkıyormuş.

Aynı arada kaldım ne seçeceğim bilmiyorum. Lenovo'da ölü pikseller çıkıyormuş.

Sizce Lenovo'dan daha mı iyi? 2. ekran yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı