KTC H27T27 alınır mı?

belfort 394

Picopat
Merhabalar, RTX 3070 Ti - Ryzen 5 5600 sistem topladım. Şu anda açıkçası bütçem çok kalmadı onun için idaretenlik bir monitör almak istiyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla işlemci ve ekran kartı ikilisi 1080P'de baya darboğaz yapıyor galiba. Onun için 2K monitörlere baktım fakat dediğim gibi çok bütçem kalmadığı için en ucuz olan bu monitör gözüme çarptı. En fazla 1 yıl kullanıp daha sonra 2. monitör olarak kullanmak için alacağım açıkçası. Çok ağır FPS oyuncusu değilim, genelde hikayeli oyunlarda zaman geçiriyorum. Sizce bu şartlar altında bu monitör alınır mı?

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

KTC'nin bu modeli fiyatına göre alınabilir bir ürün, HZ oranı diğer monitörlere göre düşük kalıyor ama zaten hikayeli oyunlar oynuyormuşsunuz, sizin için ideali 60 FPS olacaktır.
Bütçenize arttırma yapabilirseniz

Hocam açıkçası şu anda bütçe arttırımına gidemiyorum. Ya 2K olarak bu monitörü alabiliyorum ya da kaliteli bir FHD monitör alabiliyorum. Sizce 3070 Ti - Ryzen 5 5600 ikilisi için hangisi daha mantıklı olur. Dediğim gibi oynayacağım oyunlar zaten RDR2, CP 2077 tarzı oyunlar.

Hocam açıkçası şu anda bütçe arttırımına gidemiyorum. Ya 2K olarak bu monitörü alabiliyorum ya da kaliteli bir FHD monitör alabiliyorum. Sizce 3070 Ti - Ryzen 5 5600 ikilisi için hangisi daha mantıklı olur. Dediğim gibi oynayacağım oyunlar zaten RDR2, CP 2077 tarzı oyunlar.
2K Mantıklı olur hocam. 1080p den ilk fırsatta kurtulmak lazım artık. Sisteminizde yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arada çok fark var, maalesef o kadar çıkamıyorum. Ama dediğim gibi zaten bir süre kullanıp sonrasında 2. monitör olarak kullanacağım.
Zaten böyle dediğiniz için attığınız monitörü alabilirsiniz dedim, ekran kartınız 2K da çoğu oyunu istediğiniz FPS oranlarında açar, bazı sistem sömüren oyunlarda 60 ın altına düşebilirsiniz ama DLSS ile bu açığı zaten kapatırsınız. 1080p de kalacağınıza DLSS ile 2K oynamak her açıdan daha mantıklı. Sadece ekran kartınızın VRAM oranı günümüzde biraz düşük kalıyor, rx6800 veya 6800xt olsaydı çok daha üstün olurdu saf güç olarak. Ama 3070 ti de üzmez 2K da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı