KTU kampüsündeki KYK erkek yurdunda yemekhane ve kantine şort ve kısa pantolonla girmek yasaklandı

@ShadYaqz malum zihniyet zaten seçimi kazanırsa kadınlar tamamen peçeye bürünecek muhtemelen. Açık kadın tecavüzü hak ediyor kafasında bakıyorlar. Bize ne olur orasını bilemiyorum işte.
Bunu gel de 1000 odalı sarayda şaşaalı iftar sofralarının başına dizilip alkış tutan başı açık sözde ünlülere anlat. Hiçbir kurum, hiçbir devlet insanların hayat şartlarına müdahale edemez, etmemeli. Bilmiyorum bu işin sonu nereye varacak.
 
Artık boxterla gezme vakti geldi yemekhanede. 😂
Boxer'a gerek yok. Bizim dedelerimiz nereleri fethetti nereleri. Hey yavrum hey.
Bundan 7.500 yıl önce dedem anlatıyordu, Han bunlara yaprak giymeyi yasaklamış dedem de çıkarmış yaprağını öyle gezmiş. Biz de öyle yapıcaz artık.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) içerisinde yer alan bir KYK yurdu yönetimi aldığı kararla gündem oldu diyebilirim. Aldığı kararda öğrencilerin kampüs içerisinde yer alan KYK yurtlarındaki kantin ve yemekhaneye girişinde kısa şort ve pantolonla girmesi kesinlikle yasaklandı. Kantin girişine de bu yazı bir A4 kağıdına yazılarak asıldı. Kağıtta "Kantin ve yemekhaneye şortlu ve kısa pantolonlu girmek kesinlikle yasaktır" kelimeleri yer almakta.

Eki Görüntüle 1364058


Klasik siyasal islamcılar bunlardan herhangi ilerici bir fikir duyulamaz zaten ( Bacağa bakıp tahrik oluyorlarsa bir daha evden çıkmamaları halkın yararına olur )
 
Klasik siyasal islamcılar bunlardan herhangi ilerici bir fikir duyulamaz zaten ( Bacağa bakıp tahrik oluyorlarsa bir daha evden çıkmamaları halkın yararına olur )
Ne alakası var? Erkek yurdunda aynı yasak mevcuttu. Zaten paylaşılan konu aynı şekilde erkek yurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı