KUARK-HACHIROKU sistem alınır mı?

Ekran kartı kısmına pek katılamadım, ısınıyor ama iş görür. Kasa kolayca değiştirebilir.

Isınıyor ama iş görür diye bir şey mi var? Diyelim araba alacaksınız ama sıkıntısı var siz diyorsunuz ki sorunlu olsun ne de olsa beni götürüyor. Peki yarı yolda bırakırsa ne olacak? Kasa değiştirmede 700TL tutuyor. Aynı fiyata daha iyi sistemler varken o sistem alınmaz.

Isınıyor ama iş görür diye bir şey mi var? Diyelim araba alacaksınız ama sıkıntısı var siz diyorsunuz ki sorunlu olsun ne de olsa beni götürüyor. Peki yarı yolda bırakırsa ne olacak? Kasa değiştirmede 700TL tutuyor. Aynı fiyata daha iyi sistemler varken o sistem alınmaz.

Aynı fiyata daha iyi sistemler elbette olacaktır 4060 çok ısınan bir kart değil diye biliyorum. Ventus sadece beklentinin altında kalıyor ama yine de 80 dereceye çıktığını görmedim ve çıksa bile yıllarca kullanılır. Yarı yolda bırakacağını pek düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Güzel bir sistem önerebilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı