KUARK-AIO Sistem alınır mı?

sfkulusoy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
hayırlı olsun hocam ben de para biriktirmiştim bunu almak istiyordum sepete ekledim monitör stoğu kalmadığı için siteden komple silindi bu ürün.
Daha iyileri senin olsun ♥️ ama biraz bekle bende de aynı şey olmuştu monitör gelince direk söyledim

hayırlı olsun hocam ben de para biriktirmiştim bunu almak istiyordum sepete ekledim monitör stoğu kalmadığı için siteden komple silindi bu ürün.
Şu an sistem sorunsuz çalışıyor

Daha iyileri senin olsun ♥️ ama biraz bekle bende de aynı şey olmuştu monitör gelince direk söyledim

Şu an sistem sorunsuz çalışıyor
teşekkürler, aslında benim hemen hemen yakın bir sistemim var :) ama biraz eskidi bir yakınımıza satıp bunun gibi sistem almayı düşünüyorum. cs2 indirdiniz mi deneyiminiz nasıl acaba 165+ fps veriyor mu merak ettim

Teşekkürler, aslında benim hemen hemen yakın bir sistemim var :) ama biraz eskidi bir yakınımıza satıp bunun gibi sistem almayı düşünüyorum. CS2 indirdiniz mi deneyiminiz nasıl acaba 165+ FPS veriyor mu merak et.

CS 2 oynamadım ama Resident Evil 4 remake gibi oyunlarda ayar yaparsan güzelce çalışır.

Benim arkadaşımın da öyle takılıydı sıcaklıkları normal. Hatta İtopya öyle ters takıp göndermişti.

Durum güncellemesi: Fanları çıkartıp asıl olması gereken yerlere koydum RAM'lere değen fanı da hafif yukarı koydum sorunum çözüldü boşta 30'larda çalışıyor.

CS 2 oynamadım ama Resident Evil 4 remake gibi oyunlarda ayar yaparsan güzelce çalışır.

Durum güncellemesi: Fanları çıkartıp asıl olması gereken yerlere koydum RAM'lere değen fanı da hafif yukarı koydum sorunum çözüldü boşta 30'larda çalışıyor.

Merhaba bende dün gece 12 civarı sipariş verdim de ortalama kaç güne gelir bir de olduğu gibi aldım sistemi sizce memnun kalır mıyım genellikle ETS 2 BeamNG.drive CS2 bir de birkaç tane hikayeli oyun oynamayı düşünüyorum Mafia tarzı oyunlar.

Şu anlık bir sıkıntı yok FPS dropları dışında.

Az önce oyun oynarken Steam atölyesini geziyordum ve birden ekran gitti kasanın kırmızı ışığı bir daha yanmadı bu daha önce de başıma geldi bu neden olabilir?
Şu anlık bir sıkıntı yok FPS dropları dışında.

Az önce oyun oynarken Steam atölyesini geziyordum ve birden ekran gitti kasanın kırmızı ışığı bir daha yanmadı bu daha önce de başıma geldi bu neden olabilir?
Yeniden mi başlatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı