KUARK-STRIKE vs. EXPER XERA XC136 vs. DH-FALCON V2 vs. R5 5500 & RTX4060 Ti

İlk kasayı 7600 işlemci yükseltmesi yapmadan almanızı önermiyorum 8400F iyi bir işlemci değil 12400 işlemciyle bile anca yarışıyor ve gereksiz fazla ısınıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

evet fark ettim 7600 ile 8400 arasında fena bir fark var uyardığın için teşekkür ederim

Evet fark ettim 7600 ile 8400 arasında fena bir fark var uyardığın için teşekkür ederim.

Hocam 4060 ila 4060 Ti arasında dediğim gibi çok büyük bir fark var ve fiyat farkı cidden çok az. Dediğim gibi 4060 Ti alırsanız sizi üzmez ancak sırf Intel işlemci olduğu için alacaksanız siz bilirsiniz.

Kral ona bakmaya çalışırım ama 4060 da üzmez değil mi?

4060 Ti ile 4060 arasında %28'lik bir fark var. GPU'ya yonelik oyun oynayacaksanız 4060 Ti'ya göre bir tık üzebilir.

Hangi yanıyla çöp anlatabilir misin?

AMD bir platformu uzun bir süre destekliyor. Bu sebeple AM5 platformunda güncelleme avantajı kazanıyorsun. AM4 içinse bu durum geçerli değil. Çünkü artık süresi bitti.

NVIDIA şart mı?

Öneri:

PSU çok kötü ve bazı eklentiler lazım.

AMD tercih etmek isterseniz:

2. Sistem için eklenti önerisi: Anakartı ASRock yapın. Kasayı Vento yapın. Vento olan kasanın PSU'su iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı