Kuark Summer 1 Fazeon işlemci sogutucusu yeterli mi?

Yani yarın gelmesi lazım yoksa öldüm.
Müşteri hizmetlerine yazın. Sistemdeki kasayı değiştirebiliyor musunuz diye. Yarın geleceğini sanmıyorum. İtopya nasıl bilmiyorum ama.

1751488690209.png

10 gün içerisinde gelmesi gerek.

Yarın gelebilirmi
Ama eğer içinde korku varsa müşteri hizmetlerine durumu ilet. İptal kararını değiştirsinler. Sormuşken kasayı değiştirip değiştiremeyeceklerinide sor.

Müşteri hizmetlerine yazın. Sistemdeki kasayı değiştirebiliyor musunuz diye. Yarın geleceğini sanmıyorum. İtopya nasıl bilmiyorum ama.

Eki Görüntüle 2526304

10 gün içerisinde gelmesi gerek.

Ama eğer içinde korku varsa müşteri hizmetlerine durumu ilet. İptal kararını değiştirsinler. Sormuşken kasayı değiştirip değiştiremeyeceklerini de sor.

Hocam konuştum 1-3 iş günü yatacak dediler yatınca Rampage 750 wattlık kasayı alacağım rahatça besler.

Hocam konuştum 1-3 iş günü yatacak dediler yatınca Rampage 750 wattlık kasayı alacağım rahatça besler.
Aman hocam sakın alma. Rampage'in PSU'su da aynı şeyin laciverti. FSP dışında tercih etme.

Oda kötü bir seçenek. Aralarından en iyisi FSP.

Dün sisteme baktım 33bin TL'ydi özelleştirdikten sonra 38k oluyordu neyse şimdi baktım 36k olmuş özelleştirince 41k oluyor İtopya'dan alınmaz bence bende sipariş etmiştim kuark summerı cuma günü iptal et dedim hala bekliyorum parayı taleb onaylandı ama bankayı bekleyeceğiz

Oda kötü bir seçenek. Aralarından en iyisi FSP.
Başka hazır sistem varmı önerebileceğiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı