Kubuntu giriş ekranından seçilen tema uyku modunda çalışmıyor

exec0

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2021
Mesajlar
107
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Kubuntu'da tema denemek istedim ve ayarlardan giriş ekranı (Login Screen(SDDM)) girdim ve bir tema seçtim ama bu tema sadece bilgisayar açıldığında şifremizi girerken çıkıyor. Bilgisayarı uyku moduna aldığımızda ise Kubuntu'nun giriş ekran (Login Screen(SDDM)) teması çıkıyor, o kısımda Switch user kısmına tıkladım ve uyku modunda giriş ekranı (Login Screen(SDDM)) seçtiğim tema gözüktü ama şifremi girip tekrar uyku moduna aldığımda tema yine eski Kubuntu temasıydı. Acaba bunu uyku modunda iken Switch User'a basmadan da yapabilme ihtimalim var mı?
 
Sen temayı nereden ayarladın?

Screenshot_20210912_203527.png
Bu Kısımdan
 
Peki hangi KDE Plasma dağıtımı önerirsiniz düzgün çalışabilecek.
KDE Plasma dağıtımı diye bir dağıtım yoktur. Dağıtımı kurarsın istersen DE olarak KDE kurarsın. Önerim ArcoLinuxD kur. KDE'yi kurulum sırasında calameres ile seçeceksin. İndirip kuracaksın. O yüzden internete bağlı bir şekilde kurulumu başlat ve interneti kurulumda kapatma veya kablosunu çıkarma.
 
Ekran kilidinde çıkacak SDDM temasını ayrıca ayarlaman lazım. Bunun Kubuntu ya da farklı bir KDE dağıtımı kullanmakla bir alakası yok. Ekran kilidi kısmından, görünüm ayarlarını açıp değiştirmen lazım.
 

Geri
Yukarı