Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 29 Temmuz 2020 #11 Dengesiz Kokarca dedi: Kubuntu kurmak basittir. Koda gerek yok. Dual-boot yapacak mısınız? Lol tam performansla çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Evet dual-boot yapmak istiyorum ve kod dediğim mesela steam kurarken felan cmd gibi yazmıyor muyuz.
Dengesiz Kokarca dedi: Kubuntu kurmak basittir. Koda gerek yok. Dual-boot yapacak mısınız? Lol tam performansla çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Evet dual-boot yapmak istiyorum ve kod dediğim mesela steam kurarken felan cmd gibi yazmıyor muyuz.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 29 Temmuz 2020 #12 Eren AK dedi: Evet dual-boot yapmak istiyorum ve kod dediğim mesela Steam kurarken falan CMD gibi yazmıyor muyuz. Genişletmek için tıkla... Uygulama mağazası var. Dual boot seçeneği kurulumda var. Kolay yani. Son düzenleme: 29 Temmuz 2020
Eren AK dedi: Evet dual-boot yapmak istiyorum ve kod dediğim mesela Steam kurarken falan CMD gibi yazmıyor muyuz. Genişletmek için tıkla... Uygulama mağazası var. Dual boot seçeneği kurulumda var. Kolay yani.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 29 Temmuz 2020 #13 Kerem00 dedi: Uygulama mağazası var. Dual boot seçeneği kurulumda var. Kolay yani. Genişletmek için tıkla... Aklıma yattı. Windows gibi usb ye mi yazıyorum?
Kerem00 dedi: Uygulama mağazası var. Dual boot seçeneği kurulumda var. Kolay yani. Genişletmek için tıkla... Aklıma yattı. Windows gibi usb ye mi yazıyorum?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 29 Temmuz 2020 #14 Eren AK dedi: Aklıma yattı. Windows gibi USB'ye mi yazıyorum? Genişletmek için tıkla... Aynen. Windows'u UEFI olarak kurduysan Kubuntu'yu da UEFI olarak kurman gerek, bu yüzden GPT olarak yazdırmayı unutma.
Eren AK dedi: Aklıma yattı. Windows gibi USB'ye mi yazıyorum? Genişletmek için tıkla... Aynen. Windows'u UEFI olarak kurduysan Kubuntu'yu da UEFI olarak kurman gerek, bu yüzden GPT olarak yazdırmayı unutma.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 29 Temmuz 2020 #15 Kerem00 dedi: Aynen. Windows'u UEFI olarak kurduysan Kubuntu'yu da UEFI olarak kurman gerek, bu yüzden GPT olarak yazdırmayı unutma. Genişletmek için tıkla... UEFI Değil Legacy sorun olur mu?
Kerem00 dedi: Aynen. Windows'u UEFI olarak kurduysan Kubuntu'yu da UEFI olarak kurman gerek, bu yüzden GPT olarak yazdırmayı unutma. Genişletmek için tıkla... UEFI Değil Legacy sorun olur mu?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 29 Temmuz 2020 #16 Eren AK dedi: UEFI değil Legacy sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Legacy olarak kurduysan ve Kubuntu'yu beğenmezsen Kubuntu'yu kaldırman uğraştırır. UEFI olsaydı kolaylıkla kaldırabilirdin.
Eren AK dedi: UEFI değil Legacy sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Legacy olarak kurduysan ve Kubuntu'yu beğenmezsen Kubuntu'yu kaldırman uğraştırır. UEFI olsaydı kolaylıkla kaldırabilirdin.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 29 Temmuz 2020 #17 Kerem00 dedi: Legacy olarak kurduysan ve Kubuntu'yu beğenmezsen Kubuntu'yu kaldırman uğraştırır. UEFI olsaydı kolaylıkla kaldırabilirdin. Genişletmek için tıkla... Uğraştırsın reis sorun olmaz. Markette Discord, Spotify, Steam, Minecraft felan varmı?
Kerem00 dedi: Legacy olarak kurduysan ve Kubuntu'yu beğenmezsen Kubuntu'yu kaldırman uğraştırır. UEFI olsaydı kolaylıkla kaldırabilirdin. Genişletmek için tıkla... Uğraştırsın reis sorun olmaz. Markette Discord, Spotify, Steam, Minecraft felan varmı?
byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #18 Neden Kubuntu? Neden Ubuntu değil yada Lubuntu, Xubuntu değilde Kubuntu'da böyle FPS artışı oluyor?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 29 Temmuz 2020 #19 byiyuel dedi: Neden Kubuntu? Neden Ubuntu değil yada Lubuntu, Xubuntu değilde Kubuntu'da böyle FPS artışı oluyor? Genişletmek için tıkla... Masaüstleri arasında pek bir fark yok.
byiyuel dedi: Neden Kubuntu? Neden Ubuntu değil yada Lubuntu, Xubuntu değilde Kubuntu'da böyle FPS artışı oluyor? Genişletmek için tıkla... Masaüstleri arasında pek bir fark yok.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 29 Temmuz 2020 #20 Eren AK dedi: Uğraştırsın reis sorun olmaz. Markette Discord, Spotify, Steam, Minecraft felan varmı? Genişletmek için tıkla... Hepsi var. Minecraft'tan emin değilim. Sitesinden indirebilirsin. byiyuel dedi: Neden Kubuntu? Neden Ubuntu değil yada Lubuntu, Xubuntu değilde Kubuntu'da böyle FPS artışı oluyor? Genişletmek için tıkla... Kubuntu olmasının sebebi FPS artışı değil. Kubuntu, KDE Plasma masaüstü ortamını kullanıyor, yani XFCE gibi görsellikten kısmıyor fakat yine de hafif. Ubuntu ise GNOME kullandığı için biraz ağır.
Eren AK dedi: Uğraştırsın reis sorun olmaz. Markette Discord, Spotify, Steam, Minecraft felan varmı? Genişletmek için tıkla... Hepsi var. Minecraft'tan emin değilim. Sitesinden indirebilirsin. byiyuel dedi: Neden Kubuntu? Neden Ubuntu değil yada Lubuntu, Xubuntu değilde Kubuntu'da böyle FPS artışı oluyor? Genişletmek için tıkla... Kubuntu olmasının sebebi FPS artışı değil. Kubuntu, KDE Plasma masaüstü ortamını kullanıyor, yani XFCE gibi görsellikten kısmıyor fakat yine de hafif. Ubuntu ise GNOME kullandığı için biraz ağır.