kuduz tükürük yoluyla bulaşır ve açık yara gereklidir diye biliyorum. Yani kedi sizi tırmaladı diye kuduz olacaksınız diye bir şey yok. Geçen ay bir köpeği severken dişi hafif canımı acıttı. Evcil olmasına rağmen 4 doz kuduz aşısı yaptırdım. Size de geçmiş olsun.Yaşıyorum![]()
Kuduz tükürük yoluyla bulaşır ve açık yara gereklidir diye biliyorum. Yani kedi sizi tırmaladı diye kuduz olacaksınız diye bir şey yok. Geçen ay bir köpeği severken dişi hafif canımı acıttı. Evcil olmasına rağmen 4 doz kuduz aşısı yaptırdım. Size de geçmiş olsun.
Sağolun hocam teşekkür ederimkuduz tükürük yoluyla bulaşır ve açık yara gereklidir diye biliyorum. Yani kedi sizi tırmaladı diye kuduz olacaksınız diye bir şey yok. Geçen ay bir köpeği severken dişi hafif canımı acıttı. Evcil olmasına rağmen 4 doz kuduz aşısı yaptırdım. Size de geçmiş olsun.
Sağ olun hocam teşekkür ederim.
Hocam onu sormayın. Kanal ban yediHocam bir de imzanızdaki kanala ulaşamıyor onu bir güncelleyin ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.