Max 90k civarına bakıyorum.Bütçe ne Çin yerine hint daha iyi olur.
Menşei değil marka önemli.Bütçe ne Çin yerine hint daha iyi olur.
İlk motorum olacak, genellikle evden okula gideceğim. Cross olması beni çok cezbetti, görünüşü bayağı güzel. Önerir misiniz? Kronikleri ya da belli bir arızası var mı?
Max 90k civarı hocam. Neden peki cross mantıklı değil?Menşei değil marka önemli.
Çoğunlukla CG parçaları kullanıyor. Alınmaz bence. İlk motor içinde cross çok mantıklı seçim olmayabilir. Bütçe nedir?
Yüksek ve torklu. Kontrol etmek zor olabilir. Naked daha mantıklı tercih olur bence.Max 90k civarı hocam. Neden peki cross mantıklı değil?
Arka fren yok neredeyse o kadar kötü. Başlangıç için iyi bir motor olacağını sanmıyorum.TVS Raider.
Yüksek ve torklu. Kontrol etmek zor olabilir. Naked daha mantıklı tercih olur bence.
Pulsar NS 125 alabilirsin.
Boyum 1.85 Kilom 80 rahat sürebileceğimi düşünüyorum, 90k maalesef aşamam.TVS Raider.
Bence ikinci el temiz Pulsar bak. Kuba cross alınmaz.Boyum 1.85 Kilom 80 rahat sürebileceğimi düşünüyorum, 90k maalesef aşamam.
Almamak için bu sebep yeterli.Çoğunlukla CG parçaları kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.