Küba Superlight 125 alınır mı?

A4B DayI

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, İstanbul da kullanmak için Küba Superlight 125 motorunu almayı planlıyorum. Yorumlarınız neler? Ve aynı fiyat bandında A1 ehliyete uyumlu başka bir öneriniz var mı? 100k bütçem var, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bajaj NS125 veya Raider 125 alabilirsin eğer tarzları hoşuna gidiyorsa. Küba'dır RKS'dir uzak durulmalı bence çinlilerden hint markaları yine bir tık daha iyi gibi. Kuzenimde RKS Grace 202 var motor daha 400 Km'de değişik değişik sesler geliyor kendi kendine 4'lüleri yakıyor kapanmıyor vs.

Bajaj NS125 veya Raider 125 alabilirsin eğer tarzları hoşuna gidiyorsa. Küba'dır RKS'dir uzak durulmalı bence çinlilerden. Kuzenimde RKS grace 202 var motor daha 400 Km'de değişik değişik sesler geliyor kendi kendine 4'lüleri yakıyor kapanmıyor vs.

Öneri için teşekkür ederim abimde önümüzdeki ay RKS wildcat 125 alacaktı onu da bilgilendireyim madem uzak durulmalı çünkü aman aman bir bilgimiz yok.

Öneri için teşekkür ederim abimde önümüzdeki ay RKS wildcat 125 alacaktı onu da bilgilendireyim madem uzak durulmalı çünkü aman aman bir bilgimiz yok.
Ben de motosiklet konusunda yeniyim uzman değilim ama RKS hakkında genel olarak olumlu yorumlardan çok olumsuz yorumlar var internet üzerinde de. Çevremde 2 kişide var 2'si de satmaya çalışıyor yani öyle diyeyim.

Ben de motosiklet konusunda yeniyim uzman değilim ama RKS hakkında genel olarak olumlu yorumlardan çok olumsuz yorumlar var internet üzerinde de. Çevremde 2 kişide var 2'si de satmaya çalışıyor yani öyle diyeyim.

Bende de aynı durum iş arkadaşım 5 ay önce aldı ve şu an satmaya çalışıyor bizde ondan alacaktık motoru TVS Raider 125'in hem görünüşü hoşuma gitti hem fiyatı bu fiyata alırsam ekipmanada param kalıyor. Fakat bir sorum daha olacak bu motorla yapılabilecek en uzun yol kaç km olur tahmini bir bilginiz var mı acaba çünkü kafam estiğinde gecenin köründe şehri dolanan birisiyim gerek yürüyerek gerek elektrikli scooterla.

Bende de aynı durum iş arkadaşım 5 ay önce aldı ve şu an satmaya çalışıyor bizde ondan alacaktık motoru TVS Raider 125'in hem görünüşü hoşuma gitti hem fiyatı bu fiyata alırsam ekipmanada param kalıyor.
TVS üzmez gibi hocam benim de aklımda o var. Bayilere, motor ustalarına vs. danıştım f/p olarak 1 numara deniliyor. Tabi bajaj vs. daha iyidir ama fiyat olarak ciddi fark var.

Bende de aynı durum iş arkadaşım 5 ay önce aldı ve şu an satmaya çalışıyor bizde ondan alacaktık motoru TVS Raider 125'in hem görünüşü hoşuma gitti hem fiyatı bu fiyata alırsam ekipmanada param kalıyor. Fakat bir sorum daha olacak bu motorla yapılabilecek en uzun yol kaç km olur tahmini bir bilginiz var mı acaba çünkü kafam estiğinde gecenin köründe şehri dolanan birisiyim gerek yürüyerek gerek elektrikli scooterla.
Kullanmadığım için net bir km söyleyemem ama şehir içinde çok rahat dolaştırır, uzun yola çıkıldığında da yolda bırakacağını sanmam. Arka fren kampana olduğu için kötü deniliyor ama 125cc motorun yapacağı hız zaten belli olduğu için çok dert edilecek bir sorun değil gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı