Küba TK 03 motosiklete CC yükseltmesi yapılırsa ceza yazılır mı?

UmutTT78

Hectopat
Küba tk 03 motorsikleti almayı düşünüyorum. Piyasada satın alınların hepsi CC yükseltilme yapılmış motorlar. Ruhsatta 50 CC gözüktüğü için B1 araba ehliyeti ile kullanılabilir. Benim sorum şu - herhangi bir çevirmede ya da yunus durduğunda motor CC yüksetildiği için ceza yazar mı?
Motorsiklet hacimli duruyor. Polisler nasıl 50 CC diye ille bir şeyleri kurculayacaklardır.

Motorun silindir piston değiştiği için görüntüde farklılık oluyor mu bilgim yok. B1 ehliyet ile süreceğiz diye yaparken ceza yemeyelim.
Gidip ehliyet almakla uğraşmak istemiyorum. Zamanım yok.

Örnek vereyim. Arora fabrikası 50 CC işletiyor ruhsata ama motor 150 CC. Alt takımdaki CC yazan yazıyı siliyorlar. Polis bakarsa bulamıyor ve sorun olmuyor ama çok şey bir polise denk gelirsen sıkıntı ama bir şey olmaz.

Aslında yasak fakat anlayamıyorlar, bu sayede herkes yapıyor. Siz de yapın bence fakat polisin yanından sanki 50'lik motormuş gibi geçin.

Hiçbir polis veya normal vatandaş silindir piston takımının çapına göre şuna buna göre anlayamayacağına göre hele hele de çevirmede şurda burda komple motoru indirip açıp silindir pistonu kontrol etmeyeceğine göre ( baksa bile usta dışında kisme anlamaz ) dolayısıyla bir ceza durumu yok. Ruhsatta ne yazıyorsa polis ona bakar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı