HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #31 Windows_XP dedi: Benim en sevdiğim özellikleriden biri OS ve tarayıcı yazması. Çok hoşuma gider böyle küçük detaylar, Genişletmek için tıkla... Ben de çok etkilenmiştim bu özellikten. Annemin GM5 Plus telefonu bazen Linux görünüyor. Hatta @Ali Güngör 'ün Windows 7 kullandığına dair bir konu da açmıştım. bu Xenforo'dan kaynaklı bildiğim kadarıyla.
Windows_XP dedi: Benim en sevdiğim özellikleriden biri OS ve tarayıcı yazması. Çok hoşuma gider böyle küçük detaylar, Genişletmek için tıkla... Ben de çok etkilenmiştim bu özellikten. Annemin GM5 Plus telefonu bazen Linux görünüyor. Hatta @Ali Güngör 'ün Windows 7 kullandığına dair bir konu da açmıştım. bu Xenforo'dan kaynaklı bildiğim kadarıyla.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #32 Silinen üye dedi: Windows 7'nin yeri bizde ayrıdır, hala desteği olsa kullanacağım OS'tu. Genişletmek için tıkla... Aynen destek olsa bende severim meyse anneannem gilin PC Win7 doyasıya mayın tarlası oynarım.
Silinen üye dedi: Windows 7'nin yeri bizde ayrıdır, hala desteği olsa kullanacağım OS'tu. Genişletmek için tıkla... Aynen destek olsa bende severim meyse anneannem gilin PC Win7 doyasıya mayın tarlası oynarım.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #33 Silinen üye dedi: Windows 7'nin yeri bizde ayrıdır, hala desteği olsa kullanacağım OS'tu. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum değişen bir şey yok.
Silinen üye dedi: Windows 7'nin yeri bizde ayrıdır, hala desteği olsa kullanacağım OS'tu. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum değişen bir şey yok.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #34 imesu dedi: Ben kullanıyorum değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bazı güncellemeler gelmiyor sadece.
imesu dedi: Ben kullanıyorum değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bazı güncellemeler gelmiyor sadece.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #35 GhosT1 dedi: Bazı güncellemeler gelmiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Ben merakına Windows sürümlerini karşılaştırmıştım ve en kullanışlı hızlı Windows 7 olarak tespit ettim oyunlarda çok büyük fark yaratıyor.
GhosT1 dedi: Bazı güncellemeler gelmiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Ben merakına Windows sürümlerini karşılaştırmıştım ve en kullanışlı hızlı Windows 7 olarak tespit ettim oyunlarda çok büyük fark yaratıyor.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #36 imesu dedi: Ben merakına Windows sürümlerini karşılaştırmıştım ve en kullanışlı hızlı Windows 7 olarak tespit ettim oyunlarda çok büyük fark yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda Win10 falan eziyor.
imesu dedi: Ben merakına Windows sürümlerini karşılaştırmıştım ve en kullanışlı hızlı Windows 7 olarak tespit ettim oyunlarda çok büyük fark yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda Win10 falan eziyor.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 18 Nisan 2020 #37 imesu dedi: Ben merakına Windows sürümlerini karşılaştırmıştım ve en kullanışlı hızlı Windows 7 olarak tespit ettim oyunlarda çok büyük fark yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 7 az RAM kullanımı, vs. ile büyük fark atabilir, normal bence.
imesu dedi: Ben merakına Windows sürümlerini karşılaştırmıştım ve en kullanışlı hızlı Windows 7 olarak tespit ettim oyunlarda çok büyük fark yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 7 az RAM kullanımı, vs. ile büyük fark atabilir, normal bence.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #38 GhosT1 dedi: Bazı oyunlarda Win10 falan eziyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama ben birçok oyun testi yaptım hepsinde Windows 7 daha iyi. Ayrıca masaüstü çok daha fazla hızlı.
GhosT1 dedi: Bazı oyunlarda Win10 falan eziyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama ben birçok oyun testi yaptım hepsinde Windows 7 daha iyi. Ayrıca masaüstü çok daha fazla hızlı.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #39 Midone sinane bruh moment senin sayende beğenilerim 71-72 oldu.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 18 Nisan 2020 #40 GhosT1 dedi: Midone sinane bruh moment senin sayende beğenilerim 71-72 oldu. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye kendisi adamın dibidir. Onun sayesinde ben de az beğeni kasmadım değil ha .
GhosT1 dedi: Midone sinane bruh moment senin sayende beğenilerim 71-72 oldu. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye kendisi adamın dibidir. Onun sayesinde ben de az beğeni kasmadım değil ha .