Midone sinane bruh moment senin sayende beğenilerim 71-72 oldu.
Aynen.mutlu oldum, benim forumda eskiden hesabım vardı, fakat kapattırdım, sonra can sıkıntısından ve insanlara yardım etmek için Technopat Sosyal'e yeniden üye oldum, yani beğenilerim ve mesajlarım kayıt olduğum tarihe göre biraz fazla
.
nE? Sen cidden o muydunmutlu oldum, benim forumda eskiden hesabım vardı, fakat kapattırdım, sonra can sıkıntısından ve insanlara yardım etmek için Technopat Sosyal'e yeniden üye oldum, yani beğenilerim ve mesajlarım kayıt olduğum tarihe göre biraz fazla
.
Edit: devrimci_komutan_kedi desem?
mutlu oldum, benim forumda eskiden hesabım vardı, fakat kapattırdım, sonra can sıkıntısından ve insanlara yardım etmek için Technopat Sosyal'e yeniden üye oldum, yani beğenilerim ve mesajlarım kayıt olduğum tarihe göre biraz fazla
.
Ben de öyle dedim.Bende diyorum bu adam 9 günde nasıl bukadar beğeni mesaj kasmış.
Sosyal'e ilk kayıt olduğumdan beri günümün neredeyse 13 saati burada geçiyor, online ders'lerimiz görüntülü oluyor bizim, ben o sırada Web kamerasını açıp Sosyal'de insanlara cevap yazıyorum, hoca ne yazıyorsun deyince, dediklerinizi Word'de not alıyorum diyorum, Sosyal bana bazı oyunlardan daha eğlenceli gelmeye başladı, 1k mesaj sınırını aşınca, forumu kolay kolay bırakmam.nE? Sen cidden o muydun?
Aynen yiyebiliriz şapur şupur@GhosT1 @imesu @Silinen üye beyler birazdan konuyu saptırmaktan ban yiyebiliriz ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.