Küçük bir CS:GO Fragmovie'si

Makaleler
4
Arkadaşlar kendi oynayışlarımla yaptığım yeni fragmovie'mi size takdim ederim. Bayağı özendim, nasıl olmuş? Güzel mi? Telefondan yaptım, After Effects'e para yetmiyor . İlk fragmovie'm, iyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

emeğine sağlık güzel olmuş bak şey öneri verebilirim awp ile tam vurduğun 7 anı üst üste koyarsan daha klas olur fps düşük gibi sanki

Valla hocam ilk açtığımda 60 FPS gözüküyordu, ama 10 saniye geçti gitti 60 FPS, herhalde yükleniyor video, hiç anlamam ama inşallah düzelir.
AE ile bunu bile yapamayanlar var. Güzel olmuş. 60FPS mi video? Çünkü 10 dakika olmuş belki yüklenmemiştir.
Çok teşekkür ederim bu arada destekleriniz için.

Bu arada kasma sebeplerinden biri de demo dosyalarının 32 tick olması, arada 100 FPS almama rağmen bana da oyun içinde izlerken kasma hissiyatı geliyor, böyle olmaması için direk oyun oynarken video çekilmesi lazım, o da performans düşürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…