- Makaleler
- 4
Çok teşekkür ederim, yoldaş son zamanlarda çok girmiyorum, nereden bildiniz?Wingman'de MGE olmanıza şaşırdım. Kasmıyorsunuz sanırım. Ancak sprayler vs. harika.
Çok teşekkür ederim, yoldaş son zamanlarda çok girmiyorum, nereden bildiniz?Wingman'de MGE olmanıza şaşırdım. Kasmıyorsunuz sanırım. Ancak sprayler vs. harika.
*hmm* video altına yazmış olmayasınız? Çünkü belli o sprayleri atan adam MGE olamaz Wingman'deÇok teşekkür ederim, yoldaş son zamanlarda çok girmiyorum, nereden bildiniz?
Teşekkür ederim, daha önce denemiştim bu programı, ama beceremedim. Tekrar yükleyeceğim. Biraz daha çabalarsam daha güzel videolar çıkacak gibi.Güzel olmuş. Program olarak bunu öneririm. (Eğer profesyonelce bir şey düşünülmüyorsa.)
OpenShot Video Düzenleyici | Linux, Mac ve Windows için Özgür, Açık Kaynaklı ve Ödüllü Video Düzenleyici!
OpenShot; Linux, Mac ve Windows için ödüllü özgür ve açık kaynaklı bir video düzenleyicidir. Heyecan verici video etkileri, başlıklar, ses parçaları ve canlandırmalarla videolar oluşturun.www.openshot.org
Neden öyle dediniz ki?Güzel olmuş emeğine sağlık. Hawli
Havalı olduğu için çünkü. Popüler kültür.Neden öyle dediniz ki?
Yanlış anladım sanırım, teşekkürler.Havalı olduğu için çünkü. Popüler kültür.
Ya sadece 3-4 saniyesini kullanacaksınız, ya da yayımcı ile anlaşmanız gerekir. Yoksa başka türlü telif gelebilir. Bence telifli müzikten ziyade Youtube Ses kitaplığına bakmanı öneririm. Genellikle telifsiz.Bu arada telifli şarkıyla nasıl video yapılır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.