Küçük bir ekranı bilgisayara bağlama

GTX 1070

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Elimde böyle bir ekran var. Bu ekranı bilgisayara bağlama imkanım var mıdır? Var ise hangi aparatlar lazım.

Dosya Ekleri

• 20220505_000352.jpg
    20220505_000352.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 20220505_000401.jpg
    20220505_000401.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 72
Elimde böyle bir ekran var. Bu ekranı bilgisayara bağlama imkanım var mıdır? Var ise hangi aparatlar lazım.

Ben de böyle bir şey için zamanında çok araştırma yaptım fakat sonuç bulamadım umarım siz bulabilirsiniz. Ve bulabilirseniz bana da hatırlatır mısınız dönüp bakayım.

panelinizin model numarasına göre Aliexpress'den bir adet panelinize uygun bir LCD Control Board denilen bir anakartı almanız gerekiyor (Kabloları ile birlikte alın, yoksa sadece anakartı almayın) 12V DC bir güç kablosu ile güçe bağladıktan sonra kablolamaları yaptığınız zaman HDMI ve ya VGA görüntü kablosunu takarak bilgisayarınızın ekranı gibi kullanabilirsiniz, sormayı istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz.
Panelinizin kaç pin olduğunu ve model numarasını söyleyebilirseniz, size yardımcı olabilirim bu konularda çok araştırma yapmış birisiyim, benim de bir tablet ekranım var bunu kasamın içerisinde koyabilmek için LCD kontrol kartı arıyordum ve buldum, gelecek aya sipariş ediceğim.

Dosya Ekleri

• 20220405_214653.jpg
    20220405_214653.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Panelinizin model numarasına göre AliExpress'den bir adet panelinize uygun bir LCD Control board denilen bir anakartı almanız gerekiyor (kabloları ile birlikte alın, yoksa sadece anakartı almayın) 12v DC bir güç kablosu ile güçe bağladıktan sonra kablolamaları yaptığınız zaman HDMI veya VGA görüntü kablosunu takarak bilgisayarınızın ekranı gibi kullanabilirsiniz, sormayı istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz.
Panelinizin kaç pin olduğunu ve model numarasını söyleyebilirseniz, size yardımcı olabilirim bu konularda çok araştırma yapmış birisiyim, benim de bir tablet ekranım var bunu kasamın içerisinde koyabilmek için LCD kontrol kartı arıyordum ve buldum, gelecek aya sipariş edeceğim.

AliExpress dışında satan bir yer var mı? Ben daha önce farklı ürünler sipariş etmiştim fakat gelmedi.

AliExpress dışında satan bir yer var mı? Ben daha önce farklı ürünler sipariş etmiştim fakat gelmedi.
Çinliler dışında bunları yapan yok, zaten monitör dediğimiz şeyde bundan ibaret bir şey bir tane LCD Control Board'i var bir de tane de panel, onları kendi aralarında bağlıyorsun ve al sana monitör. (Niye anlattığımı bilmiyorum, kusuruma bakmayın.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı