Arkadaşlar ininal kart satın almayı düşünüyorum, ama satın alacağım yer bir market veya PTT'nin ana şubelerinden biri değil. Daha yakınımda olan bir köy PTT'si. Küçük bir bakkal kadar. Sorum şu, bu küçük PTT'de de ininal kartı bulabilir miyim?
Şansınız var ise bulabilirsiniz öyle yerlere pek gelmez gelirse de ayda yılda bir kez. Size tavsiyem gitmeden önce bir arayıp olup olmadığını teyit etmenizdir.
Arkadaşlar ininal kart satın almayı düşünüyorum, ama satın alacağım yer bir market veya PTT'nin ana şubelerinden biri değil. Daha yakınımda olan bir köy PTT'si. Küçük bir bakkal kadar. Sorum şu, bu küçük PTT'de de ininal kartı bulabilir miyim?
Yol uzaksa gitmeden arayıp sorun. Yol yakınsa veya o taraflara işiniz düşünce gidin sorun. Normalde her şubede olması gerekirken İstanbul'un merkezinde bir şubede bile 2 hafta ininal gelmesini beklemiştim. Bu yüzden bunu buradan bilmek imkansız.
Pardon, ne zamandır satış yapmıyoruz dediler. Genel olarak mı yoksa o şube mi sadece?
Çünkü ininalin sitesinde kartı satın alabileceğiniz yerler sekmesinde Ptt'nin adı geçiyorda.