Jushcced
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: Intel Core i5 8400 2.8Ghz ●İşlemci Soğutucu: Dark Freezer X124 Red ●Anakart: Asus Prime Intel B360M-A DDR4 2666Mhz ●Ekran Kartı: MSI GeForce GTX 1660Ti Armor 6GB Nvidia ●Ram: GSKILL Ripjaws V Red 16 GB DDR4 2400Mhz CL15 ●SSD: Samsung 860 Evo 250GB ●HDD: WD Blue 2TB 64MB 7200Rpm ●Kasa: Xigmatek Venom X ●PSU: 650W +80Plus Power ●Kulaklık: Steelseries Arctis 5 ●Klavye: XPG Summoner Blue ●Mouse: Logitech G300S + Razer Mini
✌
- Meslek
- Bilgi Teknolojileri ve Saha Operasyonları Uzmanı
Arkadaşlar herkese Merhabalar,
Logitech G300S kullanıyorum. 2017 senesinde 2 tane almıştım tam 5 sene olmuş o zamanlar 92TL ye almışım tanesini
Gerçekten çok aşırı memnunum. (Küçük, hafif, elime tam oturuyor.) Kardeşimdeki halen maşallahı var ancak bendekinin sağ tuşu arada takılıyor. Haliyle sinir bozucu.
• Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum.
• Mouse tip olarak Fingertip kullanmaktayım.
• Program takımtım yok. (Tüm ekipmanlarım aynı marka adı altında olsun gibi) Klavyem XPG, Kulaklığım Steelseries, Mouse olarak başka bir marka alsam da sorun olmaz.
2022 yılına göre fiyatı, performansı ve kalite anlamında alınabilecek G300S gibi uzun yıllar götürecek, küçük mouse önerilerinize ihtiyacım var. Tekrardan G300S alsam ne kadar mantıklı olur bilemedim.
Fingertip Tutuşu;
+ Önereceğiniz Mouse modellerini artı ve eksileri ile birlikte yazabilirseniz çok sevinirim. Karar vermek açısından daha yararlı olur
Logitech G300S kullanıyorum. 2017 senesinde 2 tane almıştım tam 5 sene olmuş o zamanlar 92TL ye almışım tanesini
• Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum.
• Mouse tip olarak Fingertip kullanmaktayım.
• Program takımtım yok. (Tüm ekipmanlarım aynı marka adı altında olsun gibi) Klavyem XPG, Kulaklığım Steelseries, Mouse olarak başka bir marka alsam da sorun olmaz.
2022 yılına göre fiyatı, performansı ve kalite anlamında alınabilecek G300S gibi uzun yıllar götürecek, küçük mouse önerilerinize ihtiyacım var. Tekrardan G300S alsam ne kadar mantıklı olur bilemedim.
Fingertip Tutuşu;
+ Önereceğiniz Mouse modellerini artı ve eksileri ile birlikte yazabilirseniz çok sevinirim. Karar vermek açısından daha yararlı olur
Son düzenleyen: Moderatör: