Küçük işletme nasıl büyütülür?

Yer
Marmaris
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı
Arkadaşımla küçük bir işletme açtım kitap satıyoruz çocuk kitabı 5 kişiyiz 3 erkek 2 kız hani kasabadaki yukarıdaki çok gelen olmuyor. Bazen değişiyor bugün 60 lira topladık geçen 500 lira topladık ama işletmenizin bu hafta içinde çok düşüşe uğradı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz çok konuştuk arkadaşımla bir şey bulamadık fikirlerinizi bekliyoruz.

Arkadaşımla küçük bir işletme açtım kitap satıyoruz çocuk kitabı 5 kişiyiz 3 erkek 2 kız hani kasabadaki yukarıdaki çok gelen olmuyor. Bazen değişiyor bugün 60 lira topladık geçen 500 lira topladık ama işletmenizin bu hafta içinde çok düşüşe uğradı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz çok konuştuk arkadaşımla bir şey bulamadık fikirlerinizi bekliyoruz.
Kontrollü şekilde küçülün, giderleri minimize ediniz.
Benim için en önemli şey reklam. Reklam olmadı mı ne yaparsan yap gelişemezsin.
Yahudiler ürüne x tl ayırıyorsa reklamına 3x, 4x tl ayırıyorlar.
İnternet sitelerine açılın, kargo şirketleriyle anlaşın.

Kontrollü şekilde küçülün, giderleri minimize ediniz.
Benim için en önemli şey reklam. Reklam olmadı mı ne yaparsan yap gelişemezsin.
Yahudiler ürüne X TL ayırıyorsa reklamına 3X, 4X TL ayırıyorlar.
İnternet sitelerine açılın, kargo şirketleriyle anlaşın.

O çok zor daha 18 yaşından küçüğüm hem amacımız yükselmek küçültmek değil.

Zaten 2 yıl oldu açalı ama uzun zamandır amıyorduk ay oldu açalı

Kaç yaşında açtınız siz bu dükkanı? Şu an 18 değilseniz 15 yaşında mı açtınız? İki arkadaş demişsiniz sonra 5 kişi demişsiniz kendinizi anlatmakta sorun çekiyorsunuz gibi böyle cevap almanız zor. Sanki uyduruyorsunuz ya da bilgisayar oyununda dükkan kurmuşsunuz gibi anladım ben. "hani kasabadaki yukarıdaki çok gelen olmuyor" bu kısmı anlayamadım bir kasabada filan mı açtınız bu işletmeyi yoksa 2 kız kasada mı duruyor? 500 TL para değil bir işleme için para toplamak demek ciro demek kar değil. Senelerdir nasıl ayakta duruyor öyle bir dükkan anlayamadım?

Kaç yaşında açtınız siz bu dükkanı? Şu an 18 değilseniz 15 yaşında mı açtınız? İki arkadaş demişsiniz sonra 5 kişi demişsiniz kendinizi anlatmakta sorun çekiyorsunuz gibi böyle cevap almanız zor. Sanki uyduruyorsunuz ya da bilgisayar oyununda dükkan kurmuşsunuz gibi anladım ben. "hani kasabadaki yukarıdaki çok gelen olmuyor" bu kısmı anlayamadım bir kasabada filan mı açtınız bu işletmeyi yoksa 2 kız kasada mı duruyor? 500 TL para değil bir işleme için para toplamak demek ciro demek kar değil. Senelerdir nasıl ayakta duruyor öyle bir dükkan anlayamadım?
Bakın yaşa gerek yok. Kasabada yaşıyoruz çok gelen olmuyor ve kitap satıyoruz. Uzun süredir ayakta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı