yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #21 Serçe parmağını da ağızında gezdirin biraz kusacaktır ve size kusmasın dikkat. Ama en iyi seçim korona hastaların gitmediği bir doktora gitmek.
Serçe parmağını da ağızında gezdirin biraz kusacaktır ve size kusmasın dikkat. Ama en iyi seçim korona hastaların gitmediği bir doktora gitmek.
cihan786 Kilopat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #22 yusuf soylu dedi: Sirke içirin ciddi şekilde serçe parmağını da ağızında gezdirin biraz kusacaktır ve size kusmasın dikkat. Genişletmek için tıkla... Lütfen böyle tavsiyelerde bulunmayın, sirke güçlü bir asidiktir ve 2 yaşında bir bebeğin midesinden bahsediliyor.
yusuf soylu dedi: Sirke içirin ciddi şekilde serçe parmağını da ağızında gezdirin biraz kusacaktır ve size kusmasın dikkat. Genişletmek için tıkla... Lütfen böyle tavsiyelerde bulunmayın, sirke güçlü bir asidiktir ve 2 yaşında bir bebeğin midesinden bahsediliyor.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 1 Nisan 2021 #23 atiw dedi: Hocam ne yazsak linç yiyoruz. Biliyorum çok zararlı olduğunu sadece fikir danışmak istemiştim ilaçtan ilaca değişiyor mu diye falan. Genişletmek için tıkla... Hocam yok, sadece doktora gidin demiştim.
atiw dedi: Hocam ne yazsak linç yiyoruz. Biliyorum çok zararlı olduğunu sadece fikir danışmak istemiştim ilaçtan ilaca değişiyor mu diye falan. Genişletmek için tıkla... Hocam yok, sadece doktora gidin demiştim.
GameX Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #24 Doktora gitmenizi öneririm.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Nisan 2021 #25 NothingGood dedi: Midesini yıkamalısınız. Yanlış bilmiyorsam boğazına bir yandan parmak atıp bir yandan midesini bulandıracak bir şeyler yedirip, içirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Bir tane hapın köşesinden ne olacak kardeşim, mide yıkanması nedir?
NothingGood dedi: Midesini yıkamalısınız. Yanlış bilmiyorsam boğazına bir yandan parmak atıp bir yandan midesini bulandıracak bir şeyler yedirip, içirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Bir tane hapın köşesinden ne olacak kardeşim, mide yıkanması nedir?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Nisan 2021 #26 Bir şey olmaz merak etmeyin. Metpamid vb. bir ilaç ise 10'da 2'sini yediyse sıkıntı olmaz. Bol su içirin. Çocuklarda da kullanılan bir ilaç merak etmeyin.
Bir şey olmaz merak etmeyin. Metpamid vb. bir ilaç ise 10'da 2'sini yediyse sıkıntı olmaz. Bol su içirin. Çocuklarda da kullanılan bir ilaç merak etmeyin.